Zobacz pojedynczy post
stary 08-12-2007, 09:45   #263
MisticLegend
Użytkownik forum

MisticLegend's Avatar

Data dołączenia: 01 07 2007
Lokacja: Gliwice

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Danubia
Poziom: 60
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Farr Pokaż post
Mówcie sobie co chcecie możecie bronić Tibii że sie rozwija ale ja wiem jedno tibia 7.6 była najlepsza... do tibii 7.6 Tibia miała klimat ! o ile niektórzy wiedzą co to jest ale śmiem wątpić żeby takie dziecko update które będzie expiło na Druidku znowu będzie " Ohh druid rox ja nie jestem dzieckiem upa !!!! Druid rox !!!!!!!!! " powiem wam tak kiedyś na Tibii nie było haków a jeżeli były w tibii 7.4-7.6 to na bardzo małą skale... botów też w zasadzie nie było dostęp do nich miała tylko "elita" , itemki miały przyzwoite ceny ... ale powiedźcie sami po jaką cholere wam pływanie w Tibii ?! ja osobiście zamiast podniecać się i pływać po Tibii wolałbym zabrać ręcznik i pójść na rl basen i sobie popływać na rl -.^ co do rozwoju tibii to w pewnym sensie może sie rozwija ale:
- nowe potwory ( + )
- nowe kontynenty ( - )
- balansacja profesji ( porażka do kwadratu )
- exp x2 ( co to ots ?! )
a teraz dochodzi jakieś pływanie żal

@do tych którzy czytali cały nius: Respekt xD rzeczywiście nie doczytałem tego fragmentu o czynnym expieniu całej ekipy ;]
Dostęp miałą do botów tylko "elita", z czasem by się to zmieniło i wcale byś tego tak nie zachwalał.

Nowe kontynenty (-) Po...bało Cię? Urozmaicenia mapy są konieczne!

Kiedyś było lepiej, ponieważ internet był dużo mniej dostępny i grało się dla rozrywki, by sobie troszkę poexpić, pogadać z kumplami. Jednak wraz z ogólnodostępnością internetu liczba graczy znacznie wzrosła i przybyło "maniaków". I tyle.

Nie gram już w Tibię od dawna jednak nie mam zastrzeżeń do 2x exp, ponieważ w czasie wcześniejszego miesiąca wielu graczy nie mogło normalnie poexpić, nie sądze by to było OTS'owe zachowanie. W wielu grach daje się tymczasowo większy exp jeśli coś idzie nie tak!

Jeśli chodzi o pływanie jest to miłe, lecz niepotrzebne urozmaicenie gry, jednak nie jestem jego przeciwnikiem. Wątpię by Tibia zamieniła Simsy, bo te małe "duperelki" to tylko takie małe urozmaicenia, przecież dojdzie teraz wiele elementów związanych z samym expieniem np. elementy do broni, nowe czary, nowe potwory.

Pewnie zaraz 1000 kolesi napisze jaki to ja jestem. Ale ja wam powiem jedno, na tibia.pl odkąd były update'y wszyscy narzekali, a i tak po nich wszyscy grali...

Ostatnio edytowany przez MisticLegend - 08-12-2007 o 09:47. Powód: spacja ;d
MisticLegend jest offline