Zobacz pojedynczy post
stary 08-12-2007, 09:55   #265
Khariag
Użytkownik Forum

Khariag's Avatar

Data dołączenia: 17 08 2007
Lokacja: S-c

Imię: Nathlann
Profesja: Elder Druid
Gildia: Passion
Świat: Menera
Poziom: 40+
Skille: --/--
Poziom mag.: 40
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MisticLegend Pokaż post
Kiedyś było lepiej, ponieważ internet był dużo mniej dostępny i grało się dla rozrywki, by sobie troszkę poexpić, pogadać z kumplami. Jednak wraz z ogólnodostępnością internetu liczba graczy znacznie wzrosła i przybyło "maniaków". I tyle.

Nie gram już w Tibię od dawna jednak nie mam zastrzeżeń do 2x exp, ponieważ w czasie wcześniejszego miesiąca wielu graczy nie mogło normalnie poexpić, nie sądze by to było OTS'owe zachowanie. W wielu grach daje się tymczasowo większy exp jeśli coś idzie nie tak!

Jeśli chodzi o pływanie jest to miłe, lecz niepotrzebne urozmaicenie gry, jednak nie jestem jego przeciwnikiem. Wątpię by Tibia zamieniła Simsy, bo te małe "duperelki" to tylko takie małe urozmaicenia, przecież dojdzie teraz wiele elementów związanych z samym expieniem np. elementy do broni, nowe czary, nowe potwory.

Pewnie zaraz 1000 kolesi napisze jaki to ja jestem. Ale ja wam powiem jedno, na tibia.pl odkąd były update'y wszyscy narzekali, a i tak po nich wszyscy grali...
Wiadome ze teraz mowia ze jakies Simsy, niby porazka, exp x2 OTS, balansacja sux ALE I TAK BEDZIECIE GRALY DROGIE DZIECI! I TAK!