Temat: Demonic Arts
Zobacz pojedynczy post
stary 08-12-2007, 11:59   #27
Pacz_knight
Użytkownik Forum

Pacz_knight's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
Domyślny

@Eerion
Hmmm... Z niektorymi sie zgodze ale z niektorymi nie. No wiec tak:
1 Part
*Zeczy nie realne etc. - To jest fake, fantazy wiec nie wszystko bedzie wedlug praw fizyki i etc. Czasem musi byc troche bajeru. Tego przykladem jest tylko ten shuriken. Owszem za durzo takich bajerow moze zepsuc caly fake i bedzie BLE ale to tylko jedna sytuacja. Co do tych spiacych zolnierzy na warcie to co jest nie tak? Nie moga sobie zasnac po kilkugodzinnym staniu. Zgodze sie jednak z tym zgubieniem osoby ktora jest przed nami 20m. ale tak jak mowilem to tylko opowiadanie.

*Koles ktory (...) - Tu tez nie wiem o co ci lazi. Specjalnie zrobilem tak zeby ta miske niechcacy wywrucil. Co z tego ze go potem przeprosil? Troche bezpodstawne ale dobra tam. Co do przeskakiwania przez dachy, to przeskoczyl tylko jeden dach. I co z tego ze go przeskoczyl? Mnie sie tam podoba.

*Na co polowal mysliwy za miastem? - Jak to na co? Na niedzwiedzie, wilki, sarny i kroliki rzecz jasna

2 Part
*Wiezienie jest zbudowane (...) - Zgodze sie ze jest male. Jakos tak wyszlo. Co do jego architektory i z tego czego zostal zbudowany to jakie to ma znaczenie ze podloga jest drewniana? Zreszta zauwaz ze sciany sa na dole zrobione z kamienia a od gory maja konstrukcje drewniana. Przeciez jak sa straznicy w wiezieniu to nikt sie nie przekopie w 2 sec. przez drewniana podloge.

*Krol nie ma decyzji (...) - O tym przekonasz sie w nastepnych partach wiec nie nazekaj

*Najlepsi zolnierze szwendaja sie po miescie - Moze nie najlepsi ale tak szfedaja sie i to nie bez przyczyny. Grales moze w Robin Hood Legenda Sheerwood (stara gierka xD)? Bo jak tak to bedziesz wiedzial o co mi chodzi. Ci zolnierze maj na celu chodzenie (patrolowanie) czy wszystko jest w miescie ok. Czy nie ma bujek etc.

*Akiro sie nie zgadza na ucieczke przez swoja ciezarna zone - O tym rowniesz dowiesz sie podczas rozwoju fabuly. Wszystko sie okaze i bedzie ok wiec tu tez mi nie marudz

*Akcja w skrócie - koleś zabija, ucieka, trafia do więzienia, ucieka, walczy, okazuje się, ze jest demonem, idzie dalej. - Omg. Tak jak napisalem i widac to dopiero drugi part wiec nie ma sie czego spodziewac. Ale rozumiem cie.

*wszyscy wiedzą wszystko o głównym bohaterze - nie nie wszyscy. Tylko niektorzy (Ten debilny Demon i Meraya). Zreszta to tez wszystko bedzie p[odczas fabuly...

No to jest moje zdanie. Moze ci sie nie podobac, bo masz takie prawo ale wedlug mnie uwzioles sie na mnie i wypominasz jakies szczeguly. Tak jak mowilem to twoje zdanie i nie bede sie wyklucac.
Nie lubi mnie i juz ;<
@P.S.
Next part bedzie troche puzniej. Mam troche na glowie ale i tak bedzie. Zapraszam do komentowania.

@Veruis
Pomyslalem jak ja zrobic. Jak komus sie nie podoba to juz jego proble. Mi sie podoba i niektorym tez...
Ortografia ROX nr. 4

Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 08-12-2007 o 14:04.
Pacz_knight jest offline   Odpowiedz z Cytatem