Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Etan Marth
Witam ,mam pytanko, czy na Azurze sie da grac? Jestem lekko zirytowany ludzmi z mojej gildii na Berylii (15~ battle przegranych pod rzad), dlatego wolalbym poznac nowych ludzi, ogarnietych.
No i takie podstawowe informacje, to czy da sie grac, ile PA, ceny mnie nie obchodza, kto rzadzi itp.
|
No więc od końca - jak się domyślasz rządziło, rządzi i będzie rządzi Wanted. Ceny Cię nie obchodzą, ok. Co do PA - wszędzie jest dużo PA, na Azurze jest jeden sposób. Znasz kogoś z Wanted, to masz szansę tego uniknąc (i tak nie zawsze) - nie jesteś z Wanted - wbijesz spory poziom i możesz od razu odkładac kasę na paymenty
No chyba że coś się zmieniło, ale po każdej wojnie Wanted mówiło, że teraz zapanuje pokój etc. etc.

Oby tym razem się zmieniło
@Ciri. Cors pisze sensownie, tak się składa, że nie jestem z Wanted, tak więc nie muszę byc cały happy, że ich chwali. Po prostu pisze jak było. Opieranie wszystkiego na szpiegu i bocie jest lekko mówiąc... To tak jakby niemcy się skarżyli, że przegrali II WŚ bo Polacy rozszyfrowali enigmę a USA miało atomice..