Zobacz pojedynczy post
stary 08-12-2007, 14:57   #187
vuxes
Użytkownik Forum

vuxes's Avatar

Data dołączenia: 12 09 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vuxes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Homerun
Świat: Selena
Poziom: 130
Skille: 95/68
Poziom mag.: 20
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez crosscut Pokaż post
Wiesz, skill pvp polega na tym zeby ogarnac wszystko co sie dzieje a nie stac jak jakis pelb na yellow hp przez 10 sekund~.
Koti nie miał yellow hp przez 10 sekund, tylko przez 1.

Cytuj:
Myslisz ze Saphir, Alucard, Tiases nie byli hantowani ? owszem byli, ale wystarczy pogadac, i sa free, nie musza walczyc z nami ani przeciwko...Koti tez mogl pogadac, tak duzo trzeba? wolal uniesc sie duma...
A po co mi to mówisz?

Cytuj:
Wyobraz sobie ze ja akurat zginalem jako jeden z ostatnich... jakbys jeszcze tego nie ogarnal gram eldrikem nie scottym, sam moglem dac loga tak jak to zrobilo pare osob, ale "razem walczymy, razem lezymy" jestem na tyle lojalny ze nie zostawiam kumpli ktorzy akurat mieli trapa (fabrekas, iomer ) wiec japa ;d
Taaa, na ostatnim battle też grałeś Eldrikiem? Bo widziałem Cię uciekającego wgłąb d-lair, potem dałeś loga o.O Czemu nie biegłeś za Fabrekasem i go nie ratowałeś? Albo za Iomerem (mam na myśli jego noobchara, bo ciągle padał od żywiołów)?

Cytuj:
dziwi mnie tez fakt ze jestes takim
kozakiem ze albo kampisz na ktoryms ze statkow albo logujesz sie dopiero jak macie full sklad i przypadkiem przybiegasz jako ostatni
Oczywiście, jak zabijaliśmy Yantothiosa, to też przybiegłem jako ostatni. Na Darashia battle tak samo. Z resztą co się dziwisz, jak robicie te swoje 'masslogi' w środku nocy, kiedy normalni ludzie śpią.

Cytuj:
wiec moze skoncz kozaczyc bo jestes naprawde zalosny ...
Zmień płytę ;o

Z tego, co napisałeś można wywnioskować, że wyśmienity z Ciebie bojówkarz!

Cruoris the Movie

Ostatnio edytowany przez vuxes - 08-12-2007 o 15:32.
vuxes jest offline   Odpowiedz z Cytatem