Zobacz pojedynczy post
stary 08-12-2007, 15:38   #8
Oerciak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń

Oerciak ma numer GG 4853370
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BaxCrow
Bo, żeby krytykować to co napisałem musisz przeczytać całą recenzję, a nie tylko początek (chodzi o recenzję gry na stronach WWW). Są 4 głównie profesje, które w późniejszym czasie mogą przeistaczać się w 24 różne rasy, postacie.
Idąc dalej twoim tokiem rozumowania...
Ras w WoW'ie jest 8,a klas jest 9.Pomnożyć to i wychodzi 72,dodając po 3 drzewka talentów,dla z każdej klas.minimum 216 możliwości.
I co,przy twoim 24,to marne porównanie .

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BaxCrow
To, że gra w nią dziewięć milionów ludzi nie znaczy, że gra jest piękna, dobra i w ogóle. Tak jak napisałem jest stworzona przez komercję. Zastanów się np. czy WoW istniał by gdyby abonament był w podobny sposób zrobiony jak w Tibii? Czyli Free Account i Premium. Nie. Bo ta gra idzie na kasę, a że uzależnia ludzi, to oni grają i płacą za tą grę.
A która poważna gra nie idzie na kasę?WoW,Eve:O,LotR:O i inne.

Cytuj:
Ja nie napisałem, że WoW to nie jest fantasy... tylko, że WoW w przeciwieństwie do LOTR i Age of Conan wygląda jak bajka dla 7 latka... pełno światełek, kolorów... rzygać się chce.
Tutaj wchodzimy w powoli w strefę gustu.I tu muszę przyznać-grafika w LotR:O jest fajna,ale WoW też ma swoje uroki
Oerciak jest offline   Odpowiedz z Cytatem