Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bluray
huahauyhahahauahauhauha<1h zwijania się ze śmiechu pod krzesłem>
Czytałem recenzje i LOtRO i AoC i nie zachwyciły mnie tak jak recenzja WoW'a. W WoW'ie masz podział na Horde i Alliance. LOtRO nie ma praktycznie PvP, nie możesz zagrać sobie po stronie np. Mordoru. LOtRO już od dłuższego czasu gości na naszych półkach sklepowych a liczba graczy jest mizerna, a zauważ że graczy WoW'a ciągle przybywa (jest już ok. 9,3mln) więc LOtRO nie odniosło sukcesu i niema szans pobić WoW'a. Co do AoC:
Czyli taki sam niewypał. Również nie ma szans pobić WoW'a. Gry Blizzard są robione latami, starannie a jak coś się twórcą nie podoba, to robią wszystko od nowa, zatrudnił nowych pracowników do tworzenia nowej gry next-mmo, a jak to Blizzard robi to nie mam wątpliwości że to będzie kolejny wielki HIT. O grywalności świadczą też coraz to nowsze reklamy telewizyjne, książki, film który jest w produkcji. Większość innych firm robi na szybko badziewiarskie gry, z marnym efektem i chwalą się że pobiją WoW'a. Rotlf 
|
Jak przeczytałem twój koment to wtedy spadłem z krzesła... twoja wiedza na temat LOTR jest daremna... LOTR jest na rynku od kwietnia tego roku... a ilość jego graczy wynosi prawei 2 miliony... w 7 miesięcy taka duża ilość graczy? Pomyśl trochę nad tym.
poczekajmy 2-3 lata i LOTR usunie z tronu WoW.
WoW jest faktycznie zrobiony starannie, ale LOTR dużo bardziej, to czy ma mniej czy więcej możliwości rozrastania postaci jest mniej istotne, bo co z tego, że WoW ma tego dużo skoro wygląda to żałośnie, w takim LOTR widać rękę fachowca, który wie co to fantasy i średniowieczny klimat.
Sory, ale fakt jest taki, że WoW wyglądem kolorystycznym przypomina Tetris...
To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś.
Jeżeli nie znasz ich przydomku.
To znaczy, że nie rozumiesz mnie.
Jeżeli mnie nie rozumiesz.
To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY!
NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU!
You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft.