Zobacz pojedynczy post
stary 08-12-2007, 18:51   #32
Picinhoxs
Zbanowany

Data dołączenia: 30 07 2007
Lokacja: Chełm

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Remo clai
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Czysta
Świat: Danubia
Poziom: xxx
Skille: xXXx
Poziom mag.: 20
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez FredHed Pokaż post
Nie mówie że nie może grać, ale wyobraź sobie 30 latka grającego w tibie, z pracą, z żoną, dziećmi i jeszcze domowymi obowiązkami, gdzie ma znaleść na to czas?
Myślę że takie osoby po prostu mają nieudane realne życie, i jest to jakaś forma odreagowania. Tutaj w wirtualnym świecie łatwiej kogoś poznać niż w realu, ten świat 2d jest o wiele prostszy, i takie osoby "dorosłe" które jakoś są zagubione w swoim życiu uciekają do wirtualnej rzeczywistości.
Wcale tutaj się nie chce nabijać z tego czy coś, bo to nie jest śmieszne a smutne.
Pozdrawiam
Ty tu sam siebie kompromitujesz....
Znam dobrego gracza ma 68lv na facc i ma dziecko ... rodzine i jakos ma czas na gre i ma dobra prace..
Nie opisuj siebie tylko ze w wieku 15-18? br?

All czepiacie sie notopa dobra pracuje w pkp ale zadna praca nie jest chaniebna ... . Może lubi takie życie .... Akurat ja wole siedziec w domu w sylwestra i grac ,a ty isc i sie najebac? Wiesz ja niechce matce zawodu zrobic ze wychowala żula czy cos ze wracam na czworaka . Nudzi mnie to ze all sobie kpii ze ktos gdzies pracuje... Tibia to gra Forum tibi to forum gry ... wiec nie spamuj że ktos ma zjebane zycie bo niewiadomo co z ciebie wyrosnie .. kazdy mu cos jedzie boze co ma gra do zycia

Teraz co tu napisalem to bede wygladal na asslickera pewnie co nie?? ale sorry ponawiam pytanie kogo obchodzi co kto robi w zyciu
Picinhoxs jest offline   Odpowiedz z Cytatem