Zobacz pojedynczy post
stary 08-12-2007, 20:00   #315
drimer
Guest

Domyślny

pierwsza postac na tibi kilka dni 3 lvl wbijalem koledzy powiedzieli ze od 2 sie da wyjsc z miasta no ale ja myslalem ze wyjscie jest tam gdzie sie na pacc area idzie i bilem do 7 na ratach

7 lvl mam red hp bo biegam tylko w doublet i leather helmet wlazem niechcacy do dziury <oparlem sie na klawiaturze no tam posion spider jakos zabilem ale torchy niemialem i niechcacy w p gas wlazlem i padlem

za schodami na rooku lezal studded armor probowalem sprzedac za 500 gp

jakis gosc na roku zebym na niego use dal bo ma lf ja tak mysle przecierz jak na innych use klikalem to pisalo u cannot use this object kliknlem no i hp po 10 lecialo niewiedzialem ze dalhein i cipfried uzdrawiaja ale wiedzialem ze za temple sa deery a z nich food leci to pobieglem szybk mam 20 hp jestem ale all wybite jak mialem juz 2 hp posion znikl

padlem na roku kolega mnie na minohell wzial ja nawet niewiedzialem ze sa mintaury bo tylko na trolle chodzilem do 8 lvla on poszedl sie wysrac a ja padlem

23 lvl druid rano se expie na guardach bo malo osob no i pisze do mnie 3 gosci czy chce na deserta weic sie zgodzilem bo ejszcze neibylem non pvp serv zrobilem questa kase do depo odlozylem

a pozniej wrocilem na guardy i byl tam pall 21 z deserta zaczwelismy razem expic no i po jakims czasie 5 guardw naraz on zamiast bic blokuje mnie hity p 80 leca red hp zaczalem sie ihac i zwaac ne sie na niego przezucily a pall w zwarciu z guardami to tylk gwiazdki zobaczy padl i ja tracac duzo ihow jakos je wybilem ale sie pacalo wypadly mu nagrody z deserta <noob nieposzedl odniesc +1k+Boh+bp uh
  Odpowiedz z Cytatem