Temat: Serwer Unitera Only
Zobacz pojedynczy post
stary 08-12-2007, 20:30   #2596
Michalusik
Użytkownik Forum

Michalusik's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2005

Imię: Feerox
Profesja: Paladin
Gildia: Sweet Guys
Świat: Unitera
Domyślny

lvl

banuta
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7. done

Jutro PoI to tez wrzucę jakieś foto .

Pozdrawiam
Michalusik

@dusza
Zapomniałbym, obiecałem duszyczce ze wrzucę jego wypociny (pisał to jak blokał resp na banucie) .

"Dzien pierwszy
Dlugie wedruwki w w starozytnym miescie maup w tym dniu przytloczyly mnei o bule brzucha
to pewnie z powodu nic nie jedzenia
ale co tam

Dzien drugi
Mistrz neust az to zakala gildi jest
kazal mi stac przy tp zebym wszedl na rozkaz. Balem sie strasznie bo nei wiedizlaem co tam jest a glud byl coraz wiekszy a po pieczarkach ktore jadlem mialem gazy

Dzien tzreci
Stoje za tp samotny jadny czlowiek ktory byl tak smialy jak ja przyszedl mi z pomoca, byl nim drake razem wyjebalismy 3l wodki i jzu nic nie czulem ani glodu ani nic.

Dzien Czwarty
Teraz sie boje potezne weze tu chodza jak jaksi przyjdzie to umrzemy wszyscy magik kozaczy i chec isc a ja wole mniec jak najkrutsza droge do domu

Dzien piaty
Stoje kolo dzwigni zeby wejsc i asekurowac wszystkich z zewnatrz
tylko ja bede mogl wtedy otworzyc drzwi jestem tu samotny i czuje jakis dziwny zapach. Chyba to skura wezow

Dzien szósty
Wszedlem za wrota, czekam teraz na lduzi zeby ich wpuscic tylko z kad bede wiedzial czy to czlowiek czy waz.
1/2"

"Dzien siudmy (ostatni)
zgubilem gdzies cala ksiege pelna notatek licze ze ktos w koncu przyjdzie i przyszli wycienczeni ranni ledwo zyjacy ale udalo im sie wpuscilem ich do komnaty i kazdy rozpil poteznym mlotem glowe wezowego krola ktory neigdys nachodzil ziemie ale najmezniesi rycerze takim jak ja wziolem helm pradawnego bohatera ktory bede nosil z duma.
2/2"

za błędy ortograficzne nie odpowiadam .

Esdekers =)
http://pl.youtube.com/watch?v=bPPOOzXuy4k

Ostatnio edytowany przez Michalusik - 08-12-2007 o 20:36. Powód: pamiętnik duszy :P
Michalusik jest offline   Odpowiedz z Cytatem