Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zdzichu_Szprycha
Ja [CHAR]Zdzichu Szprycha[/CHAR] mam takie pytanko. Jak to jest z tymi nowymi czarami, żywiołami. Pall dostanie świętość. Czy hity zadawane z exori mas san w potwory nieumarłe takie jak Mumię będą takie same jak np. w Dragona? Jeśli nie, to jaka może być różnica w hitach powiedzmy przy palku 50lvl 16mlvl?
|
Natomiast ja, Foxbee, bardzo proszę o zapoznanie się z celem i tematem dyskusji, a w nurtujących cię, drogi Zdzichu, sprawach odsyłam do odpowiedniego tematu w tym dziale...
A do tematu wracając, chcę wyjaśnić jedną sprawę. Albowiem niektórzy zupełnie niesłusznie podejrzewają, że temat ten jest spotkaniem tajnego kółka przeciwników wszelkich zmian w Tibii. Otóż nie! Update to taka rzecz, dzięki której sam logowałem się do Tibii nawet wtedy, gdy już dawno nie grałem. I zamierzam zrobić to jeszcze raz. Uaktualnienia to bardzo potrzebna rzecz, a skargi takie jak
"Tibia 7.5 - to były czasy!" należy rozumieć raczej jako uznanie dla
rozwiązań w grze z tamtych czasów. Zapewne nawet ci, którzy w ten sposób mówią, tak naprawdę chcieliby, aby zmiany szły w innym kierunku i o nim dopiero można by dyskutować. Dziękuję za uwagę i pozdrawiam.