Zobacz pojedynczy post
stary 08-12-2007, 22:53   #3019
Elevarm
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 08 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez berger Pokaż post
-Niekoniecznie Np. Ja Zupelnie inaczej zachowuje sie w RL , Tibi i na Vencie. A nie mam orztrojenia jazni ,o czym miales okazje sie raz przekonac na RL. I co ty na to ?

P.S. Widzialem zachowanie pewnego pana , ktorego poznalem na RL. jest on spokjny i wyluzowany ,a w tibi zachowaywal sie jak kutas. I tlumaczyl mi ze on to traktuje jako gre i robi to dla zlewy. I wtedy zaczolem inaczej postrzega "sfrustrowane dzieciaki gry". Moze to wyjatek potw regułe a moze nie
Tylko że w RL to sie widzieliśmy 5 minut, żarłeś boczek i wymienialiście kulturalne uwagi z Lisem
Co do tego co mówisz, ja też jestem inny w rl niż na Tibii, ale pewne cechy charakteru zawsze się pokażą.

Neztas - toś wymyślił, gratz inwencji. Gram gdzie chcę, gram jak chcę. Mam prawo mówić, że zniszczył mi ktoś i mam prawo walczyć o to. Jak padłeś na venore dl, to też się chyba upominałeś o swoje.

A co do braku czasu, weź przykład ze swojego druha Kreleta, który spędził godzinę szukając mojego słynnego battle noobchara Kruka po tombach, żeby zapłacić mi wpisowe na PoI! To dopiero poświęcenie!
Elevarm jest offline   Odpowiedz z Cytatem