@up
Przestań przeklinac, bo żal dupę ściska co ty mówisz. Mając lvl 30+ po 5-letniej karierze nic nie wiesz o tej grze. Wymówka, że ciągle zmieniasz server świadczy tylko o tym, że "płaczesz" gdy ktoś Cię parę razy zabije/oszuka na danym servie i juz zaczynasz od nowa na innym. Tak robi w ch*j osób, które (nie lubię używać tego słowa) są noobami. W ciągu 5 lat powinieneś miec lvl 150+ i to nie expiac ciągle, tylko ciesząc się gra (wspólne hunty, długie dekorowanie domku, gadanie i żartowanie pod depo, wykonywanie różnych questów, czy nawet granie w szachy). Natomiast expiąc ciągle w ciągu 5 lat można nabić 300+ lvl (Mateusz czy Seromontis nie wiem ile grają, ale chyba mniej niż 5 nawet). Tyle do Ciebie i nie przeklinaj teraz do mnie bo to nikogo nie rusza...
Natomiast, ktoś mówił o koniach, że jak je wprowadzą to będzie The Sims of NFS. Co jest w koniach złego to ja nie wiem. Bardzo urozmaiciło by to grę. Można by kupować, coraz to lepsze siodła, czy też trenować go do wyścigów konnych. Do tej gry można dodać naprawdę dużo fajnych rzeczy. Jak już mówiłem wcześniej najlepsza była by Alchemia i konie. Pływanie jeszcze raz odpada... bez sensu, chyba, że dodadzą wskaźnik brudu xD
|