A wiec tak:
Brawa dla tych co uwierzyli ze jestem GM

Nie odpowiadalem bo dopiero ten temat znalazlem (jakos pominelem ten dzial w czasie moich nocnych szalenstw w kasowaniu postow/tematow).
Kiedys odrzucilem propozycje zostania Conslorem poniewaz to za duzo pracy, a ja Tibie traktuje jako zabawe, ale nigdy nie bylem ani nie bede GM/CIP (nie interesuja mnie te pozycje).
Cytuj:
bo czy Carlos to polskie imie ?? ( albo chodzilo o karola)
i notki pod postacia tez sa po angielsku
wiec jaka jest wreszcie prawda :/
pomocy
|
Jesli zobaczysz kogos gadajacego w Tibi po polsku to na 100% nie jestem ja.
W Tibi przyjete jest ze jezykiem ogolnie urzywanym jest Angielski i ja sie do tego stosuje.
A pozatym Chris to Polskie imie? (tak widnieje w opisie mojej postaci) - zapraszam do szukania 65K postaci ktore istnieja na Secura
Pozatym Secura jest chyba dosyc lubiana przez GM poniewaz poza Excessus ktory jest tam prawie caly czas czesto sa: Durin, Knightmare, Tyrell (jak slysze ze na niektorych swiatach nikogo niema a tu na Secura ciagle jest 1-2 online).
Cytuj:
nie chce podac swojego nicka bo by bylo za duze oblezenie od graczy polaków ..... co jest w tym podejrzanego
|
Niechce podawac mojego nicka poniewaz "Im rich nub" i jak bym podal to by cale kolejki sie zamna ustawialy + tysiace pytan ktore sie pojawiaja na forum (gdzie polowac, jak polowac, gdzie zarabiac, jak trenowac, itp).
Ps.
Postac Gremlin na Nova nie nalerzy do mnie.