Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ramirez
ja mam pare pytań:
1. Jaki rodzaj obrażeń będzie zadawało Explo
2. Które potwory będzie trudniej bić z meele, słyszałem o behemotach, destro i Demonach< ponoć hity z exori gran pół tego co teraz, zależne od shildingu potowra/gracza- w przypadku pvp>, i czy tylko obrażenia z exori gran i exori będa aż w taki sposób zależeć od shildingu< chodzi mi o exori hur, exori mas, exori con, ataki z meele oraz dystansowe.
3. Czy będzie można sie uleczyć life potionem i wypić manasa w tej samej turze.
|
1. Melee
2. Znaczącego wzrostu melee potworów nie bedzie, owszem, czesc bedzie bic mocniej jako rekompensata braku kombo (ludzie narzekaja zwłaszcza na te destroyery) ale nie tak że max dmg teraz jest 200 a po up 400. Pogorszone zostały exori i exori gran- pozostałe czary i ataki melee nie zostały tak uzależnione od statów potwora.
3. I guess so..
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez poreda
Kojotesie, a więc słyszałem gdzieś że Ice Wave zostało poprawione do 85 many (tak jak wcześniej Fire Wave) czy to prawda? Podobno też EXHAUSTED między VIS'ami został zwiększony?
|
Poprzednim razem jak pisałem o ice wave twierdziłem że 80 many

ale to była pomyłka, czar kosztuje 25 many :>
A delay między visami został ograniczony do 2 sekund- innych zmian na teście nie było AFAIK.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Taziu
jak odwołujesz sie do czegoś to cytuj ;] a nastepnie pisz odpowiedzi
|
Post z pytaniami był ostatni na poprzedniej stronie. Ale wziałem to sobie do serca
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez chwedus
1.Za ile 55 palek (skile 75-80) będzie uderzał w Draga-a,Gs-a,Dl-a z Power Boltow ?
2.Czy Power Boltami będzie można zadawać obrażenia wszystkim potworom (nie bawiąc sie w czarowanie strzał w poszczególne żywioły) ?
3.Czy dożo mniejsze będą hity ze zwykłych boltow niż z Royal spear
i jeszcze jedno czy obrażenia z assasin star będą mniejsze niż dotychczas ?
|
1. Za tyle co i teraz
2. Tym potworom co i teraz, tj ducha z nich nie zranisz.
3. Taka różnica jak teraz.
Asski będą zadawały takie same obrażenia, a jeśli mniejsze, to niedużo.
@ Traveling Salesman
Wskazówka z bear pawem błędna, ta z iron ore lepsza
@ Różdzki
Nowy koszt many rózg dla druta:
Hailstorm rod: 13 mana
Terra rod: 8 mana
Necrotic rod: 5 mana
Moonlight rod: 3 mana
Snakebite rod: 2 mana