Zobacz pojedynczy post
stary 09-12-2007, 10:52   #2604
suchy_yo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 12 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tucz Pokaż post
co do poi i niektorych postow Up.

policzylem do 10 xd .. wiec bylem tam i nie zrobilem 1 tronu i slyszac wasze wypowiedzi ze ci co tego nie dokonali to nooby itp itd czuje sie urazony na mojej postaci gral 162 ek ktory 2 razy sam zblokowal poi wiec nie mow ze nie ogarnial, ja bylem na 2 postaci i trzymalem sie jego... tak tak to wlasnie on zawolal kolege zeby wyprowadzil ekipe co wpadla w zle miejsce (Pozdro Klapek dzieki za uratowanie kilku ludzi i dotrwanie na 1 z charow do konca poi) szkoda ze go potem nie chcieli sluchac bo by poszlo sprawnie.
jeszcze raz mowie slabe ogarniecie i ktos mial racje ZBYT duza iloscia robiacych .. nie mozna bylo podzielic tego na 2 teamy z wiekszym lekko paymentem . ? mozna tez bylo wrzocic all na venta jakas dolinka czy co kolwiek, zawsze lepiej jak ktos by ryknal wiazanke slow i cholota stalaby spokojnie i sluchala.(ze mna na czele chodz ja sie sluchalem)

Co do tego trona powtorze sie blokowalismy respa na gorze i to caly czas praktycznie my i jakos tak wyszlo ze all zrobili i wyszli a tu kapsko . kolo co zrobil 1 tron tylko to naprawde zal lekki -.-

Ale jak widze ze ktos bezpodstawnie sie nasmiewa mi z mojego pallka to mnie denerwuje ;p Valygar mistrz dla scislosci ;p

Ok Peace and Love Trzymam Spaawa za slowo. on wie o co chodzi;]
ej ziomek nie denerwuj mnie nawet

juz ci juz wczoraj mowilem ze wykonanie tego questa nie zawdzieczam nikomu innemu tylko wlasnie naszej ekipie. sam przechodzilem tego questa 4 razy (2 na furorze, 2 na pandorii), znalem wszystkie mapki itd. NIKT MNIE NIE WYCIAGAL ZNIKAD, ja droge znalem, ale co poradzisz na ludzi, ktorzy na slowa: "ropnijcie sie po prawej stronie" majac 2 rope spoty do wyboru ropaja sie po lewej. jako jeden z organizatorow i osoba prowadzaca przez poi nie mam sobie nic do zarzucenia.

w ogole po kazdym sealu ktory wyczyscilismy wracalem sie do roomu z tp, spamowalem przez kilka minut zeby wchodzic i zaliczac tron, potem wchodzilem do pokoju ze szkieletami i przez kolejne 10 minut spamowalem bandzie niedojebow ktora tam biegala usilnie probujac cos zrobic zeby wyszli uprzejmie i zaliczyli poszczegolne czesci. niestety, niektorzy byli tak uparci, ze nawet na*******anie ni e pomagalo.

tak w ogole to labirynt przed wejsciem do pokoju z tp do seali robilem wczoraj jakies 6 razy zbierajac ludzi, ktorzy poszli nie tam gdzie trzeba (a wszystko bylo elegancko wyjasnione - isc tylko po gp i nigdzie indziej, omijac poty i parcele). podobnie z sealem bazira .

zastanawialem sie wczoraj jak mozna 80 lvl wbic i tak nie ogarniac, szczegolnie ze ci co zaplacili za wiele do zrobienia nie mieli i wystarczylo tylko czytac co pisze ja, spaw albo fenix.

emanko _/

Ostatnio edytowany przez suchy_yo - 09-12-2007 o 10:54.
suchy_yo jest offline   Odpowiedz z Cytatem