Temat: Demonic Arts
Zobacz pojedynczy post
stary 09-12-2007, 11:21   #39
Drakon
Użytkownik Forum

Drakon's Avatar

Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Wszedzie
Drakon ma numer GG 3812510 Drakon ma login Tlenu drakon91@o2.pl
Domyślny

Nie sądziłem, że nie będziecie umieli nawet krytyki przyjąć...
Eerion wytyka temu fake sporo błędów natury logicznej (co nie znaczy że ze wszystkim się zgadzam), a Pacz usprawiedliwia wszystko tym, że jest to fantasy. Sory bardzo, ale jak korzystamy z fantastyki, to nie znaczy że może dziać się dosłownie wszystko. Są granice między fantazją, a bajeczkami dla dzieci.
Staram się mieć do wszystkich dystans i szacunek, ale w niektórych przypadkach się po prostu nie da! Patrzmy takiego Oroga, do niedawna sam płakał że mu fake krytykują, teraz wrócił i znowu się rzuca o to samo co wcześniej, nawet w jeszcze głupszy sposób. Albo Giagorin, po co takie teksty daje? Dla spamu? Szczerze mówiąc nawet bym się bardzo do niego nie przyczepił, jak bym nie zauważył że dopiero co moją prace na WOPie przerobił i się cieszy jakie piękne armory robi... Chcecie by was szanować, to i wy nas szanujcie.

Nie krytykujemy was żeby wyżywać, tylko po to abyście poprawiali błędy i byście nie zachowywali się jak banda barbarzyńców...

Btw. Veruisa się nikt nie przyczepił, a to ciekawe...

100 Anni Inter!!

Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2
Tibia Turnaments - Fake Story
Ukończony
Mni spis treści:
Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7

Mój Deviant
Drakon jest offline   Odpowiedz z Cytatem