Temat: Demonic Arts
Zobacz pojedynczy post
stary 09-12-2007, 11:29   #40
Pacz_knight
Użytkownik Forum

Pacz_knight's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
Domyślny

@eerion
Buahahahahaha <rotfl + evul = orgazm?>
Ale sie usmialem czytajac twoja wypowiedz.
Co do tej pulapki na kroliczki to daj mi instrukcjie i narzedzia to moze zrobie i dam w next parcie. <ironia>
Mowisz ze fake nie jest realny bla bla bla. To te fakei gdzie sa smoki, orki moze najlepiej usunac i zgnebic? Albo wogule nie robic fakeow. Neee zrobmy fake oparty na swiatowych realiach...
Rozumiem subiektywna ocene a nie wyszukiwanie niuansow.
Ale to nie jest subiektywna ocena tylko wlazisz co chwile w jakies niuanse. Jak czytalem o tej pulapce to zaliczylem 23 razy rotfla...
Mowisz jeszcze zebym dal sobie spokuj z tym fakeiem i zrobil nastepnego. Taaaa, zrobie trzeciego i powiesz to samo, nie?
Twoje wypowiedzi wraz z toba sa zalosne jak moje bledy ortograficzne.
Nie pisz juz nic bo nie bede odpisywac na twoje komenty ani ich czytal. Bye bye -.-""""

@Pedziej!?
Buahahahahaha, hahaha, o ja! Omg ale jaja! No nie moge, swietna parodia. Daje ci 11/10 bo ten fake jest gites. Ale na przyszlosc rob go w swoim temacie i mi tu nie spamuj.
A tobie ciagle o to Nindo: The way of ninja. Ten fake byl DNEM i jest przeszloscia. Piszesz mi ze ten fake byl super i wogule blabla...
Nie badz dzieckiem tylko sie z tym pogodz, jak by ten fake byl twoim calym zyciem...

@Fake
Tak jak juz mowilem, nie przejmuje sie eerionem. Nie bede odpisywac na jego posty ani ich czytal (nie no moze przeczytam bo mialem niezly ubaw tak jak niektorzy z moja ortografia xD). Jak lubi pisac wypracowania i rozprawki i chce upokarzac (dla mnie to zadne upokorzenie), to niech sobie pisze... A Pedziej niech nie spamuje i idzei poogladac Naruta.

Dobra koniec offtopu xD. Bardzo sie ciesze ze fake podoba sie wiekrzosci. Next part bedzie troche mial opuznienia. Mam durzo spraw rodzinnych, durzo roboty przy fakeu i wiele pomyslow. Wiec troche cierpliwosci
Pzdr for all.

@Drakon
Masz racje o tym fantazy. Ale zauwaz ze w moim fakeu stalo sie tylko tak z tym shurikenem. Zreszta nie kazdy jest idealny. I wiem o tym ze subiektywna ocena ma mi pomuc.

Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 09-12-2007 o 11:45.
Pacz_knight jest offline   Odpowiedz z Cytatem