Zobacz pojedynczy post
stary 23-11-2004, 06:29   #57
Descartes
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 06 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez cykoor
buhahaha zes wymyslil a kto Ci kaze lazic do venore dla mnie to moglo by byc wiecej niebezpieczenstw na roznych traktach albo w ich poblizu wtedy masz dreszczyk emocji i kawal dobrej zabawy a nie ze: omg gs tam jest i nie moge isc!!!. to po co lazles fajnie jest jak nie wiesz co Cie czeka a nie tylko lazisz jak robot i klepiesz expa, trzeba przezyc jakies przygody itp a to jest calkiem niezly powod sam pamietam jak nieraz tam gsa spotykalem i musialem wracac albo tracic na niego runki ale dzieki temu do dzisiaj to pamietam

wiecej potworkow na traktach!!!
Kurczę rozumiem no, GS lurnięty po drodze na jakiegoś trudnego questa, ale po drodze do miasta? Pomyśl, mieszkam w Venore i wracam z hunta, szczęśliwy, mam pełno kasy, magic level mi skoczył... i Bogu ducha winny spotykam na drodze DLa i padam, tracę wszystko wraz ze skillami, wypada mi ten knight armor...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez cykoor
sam pamietam jak nieraz tam gsa spotykalem i musialem wracac albo tracic na niego runki
Zapewniam Cię, że teraz nie wrócisz. A jeżeli jesteś karkiem, to pomyśl o innych - 20-30lvlach, które przed GSem nie uciekną.

I jeżeli jeszcze raz zobaczę kogoś piszącego coś w stylu:
Cytuj:
a kto Ci kaze lazic do venore
...Normalnie zarąbię. Snowballami.

Ostatnio edytowany przez Descartes - 23-11-2004 o 17:06.
Descartes jest offline