Cytuj:
Oryginalnie napisane przez cykoor
buhahaha zes wymyslil  a kto Ci kaze lazic do venore  dla mnie to moglo by byc wiecej niebezpieczenstw na roznych traktach albo w ich poblizu  wtedy masz dreszczyk emocji i kawal dobrej zabawy  a nie ze: omg gs tam jest i nie moge isc!!!. to po co lazles  fajnie jest jak nie wiesz co Cie czeka a nie tylko lazisz jak robot i klepiesz expa, trzeba przezyc jakies przygody itp  a to jest calkiem niezly powod  sam pamietam jak nieraz tam gsa spotykalem i musialem wracac albo tracic na niego runki  ale dzieki temu do dzisiaj to pamietam
wiecej potworkow na traktach!!! 
|
Kurczę rozumiem no, GS lurnięty po drodze na jakiegoś trudnego questa, ale po drodze do miasta? Pomyśl, mieszkam w Venore i wracam z hunta, szczęśliwy, mam pełno kasy, magic level mi skoczył... i Bogu ducha winny spotykam na drodze DLa i padam, tracę wszystko wraz ze skillami, wypada mi ten knight armor...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez cykoor
sam pamietam jak nieraz tam gsa spotykalem i musialem wracac albo tracic na niego runki 
|
Zapewniam Cię, że teraz nie wrócisz. A jeżeli jesteś karkiem, to pomyśl o innych - 20-30lvlach, które przed GSem nie uciekną.
I jeżeli jeszcze raz zobaczę kogoś piszącego coś w stylu:
Cytuj:
a kto Ci kaze lazic do venore
|
...Normalnie zarąbię. Snowballami.