Cytuj:
@eerion
Buahahahahaha <rotfl + evul = orgazm?>
Ale sie usmialem czytajac twoja wypowiedz.
Co do tej pulapki na kroliczki to daj mi instrukcjie i narzedzia to moze zrobie i dam w next parcie. <ironia>
|
...
Widzisz - ty podchodzisz do wszystkiego z ignorancją i "na kij mi to".
Przez to robisz kretyńsko głupie rzeczy.
Cytuj:
Mowisz ze fake nie jest realny bla bla bla. To te fakei gdzie sa smoki, orki moze najlepiej usunac i zgnebic? Albo wogule nie robic fakeow. Neee zrobmy fake oparty na swiatowych realiach...
|
Jak napisał Drakon - jest różnica pomiędzy fantasy, a bajką dla dzieci.
Tutaj tego drugiego raczej nie tworzymy.
Widzisz - wiesz czym różni się świat Fantasy od np. naszego świata?
Tylko rzeczami takimi jak dojście magii, innych ras, kreatur, itd.
Zasady logiki, jak i wiele innych rzeczy nadal obowiązują. I o to mi chodzi, to chce ci pokazać. Bo ty to olewasz "bo to fantasy".
Zły sposób myślenia.
Cytuj:
Ale to nie jest subiektywna ocena tylko wlazisz co chwile w jakies niuanse. Jak czytalem o tej pulapce to zaliczylem 23 razy rotfla...
|
To ejst przeniesienie wiedzy praktycznej do fake. Myślisz, ze oni tam polują na sarny z takimi pułapkami czy z nie wiadomo czym?
Popatrz na inny przykład - walka bronią - myślisz, że to wszystko autorskie? Nie. Większość sposobów walki wywodzi się z realnych, część została rozwinięta, część po prostu dopasowana do tamtych realiów. Ale to jest właśnie przeniesienie wiedzy własnej do świata fantasy.
Cytuj:
Mowisz jeszcze zebym dal sobie spokuj z tym fakeiem i zrobil nastepnego. Taaaa, zrobie trzeciego i powiesz to samo, nie?
|
Jeśli nie wyciągniesz wniosków z dwóch poprzednich i będziesz robił takie same, głupie błędy - owszem.
Cytuj:
Twoje wypowiedzi wraz z toba sa zalosne jak moje bledy ortograficzne.
|
To nie ja nie potrafię, w tym momencie, zrozumieć paru rzeczy.
Cytuj:
Nie pisz juz nic bo nie bede odpisywac na twoje komenty ani ich czytal. Bye bye -.-""""
|
Zobaczymy ;p
Cytuj:
@Fake
Tak jak juz mowilem, nie przejmuje sie eerionem. Nie bede odpisywac na jego posty ani ich czytal (nie no moze przeczytam bo mialem niezly ubaw tak jak niektorzy z moja ortografia xD). Jak lubi pisac wypracowania i rozprawki i chce upokarzac (dla mnie to zadne upokorzenie), to niech sobie pisze... A Pedziej niech nie spamuje i idzei poogladac Naruta.
|
Nie chce nikogo upokarzać.
Ale ty zdajesz się tego nie rozumieć.
Cytuj:
@Drakon
Masz racje o tym fantazy. Ale zauwaz ze w moim fakeu stalo sie tylko tak z tym shurikenem. Zreszta nie kazdy jest idealny. I wiem o tym ze subiektywna ocena ma mi pomuc.
|
Cytuj:
@Drakon
Masz racje o tym fantazy. Ale zauwaz ze w moim fakeu stalo sie tylko tak z tym shurikenem. Zreszta nie kazdy jest idealny. I wiem o tym ze subiektywna ocena ma mi pomuc.
|
Tylko? Błędów logicznych, itd. Jest tutaj w kij.
Cytuj:
@Eerion
Doceniam twoje mega dlugie posty i nie krytykuje ich.
|
Sam nie wiem jak się w pełni do tego odnieść ;p
To się nie odnoszę ^^"
edit:
Cytuj:
każdy fake tak krytykują, coś im bije i tylko wywyższają swój
|
Serio? Pokaż mi gdzie.
Poza tym widać, że nie czytasz moich postów, bo w wielu zachęcam do krytykowania moich fake story/opowiadań/etc. Dlaczego?
Bo ja wiem po co jest krytyka i umiem z niej korzystać.