Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zyggy
NAPISAŁEM WYRAŹNIE
Nie wiesz nic o tej grze, ale nie w sensie expienia, tylko klimatu etc.
Mówisz, że ciągle zmieniałeś serv, a zmieniałeś dlaczego ? Nudziło Ci się i nic Cię tam nie trzymało, a powinno. Powinieneś mieć masę kolegów, z którymi codziennie godzinami byś gadał i to oni powinni Cię tam zatrzymać. Nie miałeś dobrych kolegów ? Nic nie wiesz o tej grze. Tibia to MMORPG, a w MMORPG wszystko polega na gadaniu, gadaniu i jeszcze raz gadaniu (przecież questy też rozwiązujemy przez rozmowę).
We wszystkich postach odnosiłem się do tego co odpowiedziałeś na pytanie: "Czemu masz taki niski lvl po 5/3 letnie karierze ?". Odpowiedziałeś, że ciągle zmieniałeś serv i to właśnie mi się nie podoba, a nie Twój lvl -.-
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez G17
Ty ucisz ten swoj glupi brzydki i smierdzacy ryj owlosiona palo
Hah ciagle zmieniac swiaty.
To jest Debilizm ze tak powiem
Pewnie <> ciebie na pacca nie stac nawet albo na kamienie potrenic bo na 30 lvlu skille 60 to zaal ja na 17 mialem 71 moim palem na liberze..
widzimy ze skilli sie trenic nie chcialo
3* lata temu to ty komputer kupiles za ciezko uzbierane pieniazki z komisu uzywany z windowsem ME...
a w tibie grasz 7 miesiecy
I wyobraz sobie ze nie jestes PRO i rada na przyszlosc :
NIE POWTARZAJ PO KIMŚ!
@edit
Daj mi linka z newsem gdzie pisze ze hmm beda x10 a sdki " IKS Milyon"
|
Jestescie zalosni!
@Zyggy
On ma kolegow... i to wielu, wiec nie odzywaj sie jezeli nie wiesz!
Crying w swojej jak to nazwales "karierze" ma niby niski lvl, poniewaz nie gra on tylko w Tibie. Jest jeszcze wiele gier na tym swiecie, moge ci podac ich przyklady w jakie gralismy razem w ostatnich 3~ latach: a wiec w Warhammera 40k, Fallouta, Diablo II, Counter Strike'a, Soldata, Mu Online, Legend of Mir 3, itd.
Wiec nie pierdol glupot!
@G17
Te wyzwiska zachowaj dla swojej matki...
Akurat stac go na premium acc, bo nie raz kupywalismy oryginalne gry warte wiecej niz pacc, a wiec zatkaj jape!
Co do komputera to nie wszyscy sa tacy jak ty i nie sprzedaja butelek.
Ty tez nie jestes PRO i rada na przyszlosc:
Nie udzielaj sie na tym forum tylko idz do szkoly...
HMM'y x10, a SD x3, przeczytaj temat w dziale o update idioto, a dopiero potem mow jaki ty to nie jestes madry!
Wystarczy...