Kompleks Piotrusia Pana (Syndrom Piotrusia Pana) - postawa mężczyzny, charakteryzująca się ucieczką od dorosłości, brakiem dojrzałości, unikaniem zobowiązań i odpowiedzialności.
Pozdro dla 30 latków grających w tibie
dziekuje za pozdrowienie a syndromu "piotrusia pana" nie mam. Moze jakis nienormalny jestem

a rodzinke tez mam
Co wy tak sie czepiacie Sua Mea. Przeciez on na PKP nie pracuje. Kto wam takie bajki opowiada. Takie Kwaczynskie oczywistosci!
Znam Takich co z Sua by sie od razu zamienili za robote, zwlaszcza, ze fajny grosz zarabia

a normalny jest

raz tylko mial biale wlosy ale to z milosci
FredHed czy jak ci tam. Poslugujac sie archetypami slownikowymi bardzo latwo popasc w stereotypowe rozpoznawanie swiata. Jezeli Tibia jest dla glupich a ty jestes ten madry, ferujacy apriori wyroki to jak mozesz grac w Tibie? Nie widzisz sprzecznosci semantycznej w swojej wypowiedzi?
chyba, ze poslugujesz sie w swoich wypowiedziach inna logika niz klasyczna (moze kwaczynska, tylko ty masz racje?). Ale zawsze to jakas prawda.
Jak mowil ks. Tiszner, sa 4 prawdy:
1. Cala prawda
2. Pol prawda
3. Tysz prawda
4. Gowno prawda
zgadnij jaka prawde na forum sprzedales, moze male pytanie do piszacych i czytajacych to forum?