Zobacz pojedynczy post
stary 09-12-2007, 20:01   #52
himato
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Wroclaw rulez

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: brak
Świat: Arcania
Poziom: 95
Domyślny

Kompleks Piotrusia Pana (Syndrom Piotrusia Pana) - postawa mężczyzny, charakteryzująca się ucieczką od dorosłości, brakiem dojrzałości, unikaniem zobowiązań i odpowiedzialności.

Pozdro dla 30 latków grających w tibie

dziekuje za pozdrowienie a syndromu "piotrusia pana" nie mam. Moze jakis nienormalny jestem a rodzinke tez mam

Co wy tak sie czepiacie Sua Mea. Przeciez on na PKP nie pracuje. Kto wam takie bajki opowiada. Takie Kwaczynskie oczywistosci!

Znam Takich co z Sua by sie od razu zamienili za robote, zwlaszcza, ze fajny grosz zarabia a normalny jest raz tylko mial biale wlosy ale to z milosci

FredHed czy jak ci tam. Poslugujac sie archetypami slownikowymi bardzo latwo popasc w stereotypowe rozpoznawanie swiata. Jezeli Tibia jest dla glupich a ty jestes ten madry, ferujacy apriori wyroki to jak mozesz grac w Tibie? Nie widzisz sprzecznosci semantycznej w swojej wypowiedzi?

chyba, ze poslugujesz sie w swoich wypowiedziach inna logika niz klasyczna (moze kwaczynska, tylko ty masz racje?). Ale zawsze to jakas prawda.

Jak mowil ks. Tiszner, sa 4 prawdy:
1. Cala prawda
2. Pol prawda
3. Tysz prawda
4. Gowno prawda

zgadnij jaka prawde na forum sprzedales, moze male pytanie do piszacych i czytajacych to forum?
himato jest offline   Odpowiedz z Cytatem