Temat: Serwer Pacera Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 09-12-2007, 20:33   #5353
Devil Rayn
Guest

Domyślny

no ok miały być ss to będą ^^
Seal 1
nie wiem dlaczego ale wraz z paroma osobami znalazłam się w teamie czyszczącym (ten seal tylko) xDD ale za to dość szybko zaliczyłam seal'a

zapomniałam z edytować zdjęcia i mi perfidnie bota widać
Seal 2
ymmm jugg chyba z 650 expa dostałam za 1 ^^, a może to za undead dragona ? xDD uj wi xD

mogę się mylić ale staliśmy tam chyba ponad 30 minut by się dopchać do tronu xD a na dodatek zrespił się jugg xD fajnie to wyglądało gdy cała ekipa przesuwa się pod jedną ściane i wypycha innych xD

Seal 3
hmmm zaczęło się fajnie ale oczywiście przy tronie zrobił się korek i znów staliśmy 30 minut xDD, a co było potem jak zaliczyłam go :// pierw pogonił mnie lost soul ale ktoś go bloknął, gdy chciałam wracać do tp droga gdzie jest zwykły bp była zablokowana a na prawo respił się demon i lost soul xd oczywiście krzyki połowy grupy typu GO TO TP nic nie dały o dziwo nikt nie padł w tym momencie xD (ale i tak chyba 3 osoby padły na tym seal'u)

Seal 4
zaczęło się ! ma psychika zaczynała już nie wyrabiać co do seal'a był dość krótki i nie było korku przy tronie. Także poprawił mi się tam humor gdy koło mnie śmigały comba za 1k xD i co niektórzy je załapywali xDD

Seal 5
Godzina 00.15 myślałam że się wyrobimy w 30 ale nie xd (co za niespodzianka xd) korków tu też nie było ( może dlatego że 1/3 teamu znikła ? xD)

Seal 6
ss nie ma gdyż przeżywałam kryzys i już chciałam wracać godzina ~01.30 udało mi się go zrobić jako jednej z pierwszych to się zabrałam za seal 7
Seal 7
najlepiej określą to słowa "411" "356" "HI" "HI" "HI" "NOOB" " HI HIHIHIH" "PUMIN" "NO PUSH"
2h czekaliśmy ąz wszyscy porozmawiali z npc a w tym czasie poszła ekipa dla niedobitków z Seal'a nr 1
co do room'u było nawet spokojnie i nie natrafiłam na kolejkę ^^

po wykonaniu 7 seal'a jak to na osoby z serwera non-pvp biegliśmy ile sił w nogach olewając resztę po nagrody xDD a po drodze zobaczyliśmy jeszcze z 7-8 br dobijających się do npc xDD

Podsumowanie:
wasted 5 bp mf~~ najwięcej poszło na seal 4 bo pełno ogni było
zdobyłam jakieś 7k expa i zbytnio nie chce mi się wierzyć ale wbite 5% mlvl'a na samych utamo vita xDD, a i jeszcze 150 grzybków

LIMIT 10 zdjęć w jednym poście
V

Ostatnio edytowany przez Devil Rayn - 09-12-2007 o 20:46. Powód: ymm linki mi się cos pomyliły xD a imageshack coś dziś wolno działa :o
  Odpowiedz z Cytatem