Zobacz pojedynczy post
stary 09-12-2007, 22:29   #585
Kejmilo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 05 2007

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez De'monix
Fantasy ma mieć tajemniczy, zagadkowy klimat, a WoW bardziej przypomina bajkę animowaną dla 7 latków... [bla bla bla] Powiem tak, gdyby WoW był graficznie zrobiony tak jak LOTR lub chociażby Lineage to ta gra byłaby najlepszym MMORPG wszech czasów.

Ta twoja kolorowanka, to efekty specjalne, których w Tibii albo brak, albo są tak komiczne, że lepiej ich nie komentować. Widzisz, w WoWie jest 500000 kolorów, a w Tibii... 16? I te kolory znaczą wiele, bo udowadniają, że WoW to nie byle jaka, ale w pełni profesjonalna gierka. Jeśli wyglądają żałośnie, to tylko dlatego, że masz słabego kompa x(

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BaxCrow
Zagrajcie sobie w grę Lord of the Rings Online lub Age of Conan. To są naprawdę rozbudowane gry.

Nie przeczę, ale albo mi się wydaje, albo sugerujesz tym, że WoW jest słabo rozbudowany? Skoro tak, to chyba pominęło mnie przesunięcie 'Prima Aprilis'.

Cytuj:
I na tym samym sprzęcie na którym pójdzie mi WoW z najlepsza grafą, mam gry, które na niskich detalach mają grafę o 100 razy lepszą niż WoW.

Albo mówisz o grach SinglePlayer, które wyszły w tym sezonie, albo śmiesz sobie żartować.

Cytuj:
Możliwość rozbudowy postaci jest dużo większa.

Znów żart. Aktualnie nie ma żadnej gry MMORPG, gdzie możemy tak rozwinąć swoją postać, jak w WoWie, i jest to fakt potwierdzony wieloma sondami.

Cytuj:
Tibia przynajmniej co do WoW'a nie wygląda tylko jak kolorowanka.

No ba. Gdyby tak porównać Tibię do WoWa, to Tibia bardziej przypomina niekończący się, nudny film z okresu II wojny światowej.

Cytuj:
Grałem w WoW'a i o tej grze mogę powiedzieć tylko parę słów.
"Była to pierwsza gra MMORPG, która odrzuciła mnie od
kompa"
Rozumiem, że podczas odrzutu walnąłeś się w głowę? Skoro ciebie odrzuciła, to ja tego nie podważę, chodź szczerze wątpię, czy grałeś w WoWa, a czasem nie oglądałeś tylko filmików/screenów... I to tych najgorszych.

Cytuj:
Żegnam.

Ja też. I mam nadzieję, że mówiłeś to poważnie, bo jeśli nie, to w tej chwili wychodzisz na zabawnego, aczkolwiek irytującego błazna.