Zobacz pojedynczy post
stary 09-12-2007, 23:41   #3054
TomX
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 03 2006
Lokacja: HAIL RYBNIK

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: BONGO TEAM
Świat: Iridia
Poziom: 40
Skille: hujowe
Domyślny

Dlaczego się rozpadł bongo team ??

podam przykład akcja o 19 ludzie zbierają się do 20 zanim wszyscy się przygotują jest 21 wszyscy już widzę 20 ludzi z bongo w carlin to nawet największy kretyn się skapnie że coś się kroi a potem stoi 15 noob charów na statku i mówią "NIE IDZ BONGO TU PKUJE ZABIJĄ CIĘ" i się dziwimy że nic z tego nie wychodzi...

loot... kiedyś każdy brał loota i potem wszystko się znajdywało na początku tak było gdy jeszcze wpadało pół iridi gdy staliśmy na jakieś miejscówie z 20 noob charami w przejściu wbijali ludzie bany rsy etc. tylko po to aby czasami ujrzeć kolesia który daje loga... czasami udawało im się nawet ubić nam jakiegoś 30 lvla

a teraz co ? c legi ma rl wodnego który tym knightem se raczej nie pogra i sam tego dopilnuje pimol stracił b roba ? nie chciał pewnie aby ktoś go znowu zwędził a znając jego to pewnie go gdzieś wywalił aby go niedostali choć nie wiem gdyż mnie tam nie było :/

@Ripper Dax za 300k a skąd ja Ci te 300k wyczaje daj mi tydzień ban na sorcu się skończy i mogę troche zarobić

3x ktoś sprzedał naszego venta...
TomX jest offline   Odpowiedz z Cytatem