Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Siggurdius
bo wiecie, nosso mc flurry wybral lepsze zycie, a tibia to najwieksze gowno. a pewnie, co tam, siedzialem dniami i nocami i expilem, no to teraz wypada mowic ze tibia to najwieksze gowno i bla bla. szkoda tylko, ze nigdy nie wbiles wzej niz 82 levela durniu, na akcjach cie bylo najmniej a najwiecej gadales - typowe. tera sie musi powyzywac, od czasow starej wojny z dofem chyba go nikt nie zganil jeszcze.
|
Czyś Ty sie ku**a z choinki urwał? Po pierwsze to nic sensownego do tematu nie wniosłeś bo za swoim płaczem, idz do taty tata Cię przytuli. O reszcie sie nie wypowiadam, bo z takimi szurkami nie zwykłem o tym rozmawiać
BTW, odpusc sobie chlopie bo nie mam zamiaru czytac Twoich wypocin, to moj pierwszy i ostatni raz jak Ci odpowiadam.
Urbexx to Urbexx, nie żebym miał coś przeciwko, że siedzi przed kompem i mu gały już wypaliło, poprostu koleś myśli że jest kimś ważnym a bez brata/braci by biegał dalej z 100 lvlem. Życie Panowie, Życie...
@ Van Ent
Widocznie nie grasz aż tak długo, albo nie zwracałeś na to uwagi. Z tego co pamietam jak grałem ja, to Urbexx deletował sie bodajże... 7 razy? Robił z siebie tylko i wyłącznie idiote bo każdy wiedział że znowu wróci do gry. Nałóg.