Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ise~
Tak Nosso, Urb sharował .. masz na to taki sam dowód jak ja na to, że Ty sharowałeś. Bo ja sobie twierdzę, że Ty też to robiłeś, tylko, że Ty jesteś lamusem i nawet sharować nie umiesz. Urb przynajmniej ma 200+. Za czasów jak grałeś byłeś nikim mimo, że miałeś sharowaną postać, Urb (oczywiście Twoim zdaniem) jest sharowany, ale przynajmniej jest kimś. A Ty skoro masz swoje rl życie, to spierdzielaj wypić sobie z pół litra i walnij się pustą butelką w łeb, może zmądrzejesz. I proszę, nie wracaj.
A co do tych stwierdzeń, że Punki zrobią a Azury Auschwitz to takie bzdury gadał nie tylko Hawek, chociaż nie zaprzeczam, że on też. Z tą tylko różnicą, że on w końcu się ogarnął.
Pozdrawiam ...
|
Kolejne dziecko neostrady, odłącz sobie modem, szybko, szybko! BO stanie Ci się krzywda, jak może stać się w ogóle jeszzce większa.
Ja lamusem tak? Znasz mnie na rlu że nazywasz mnie lamusem? Wątpie, nawet jakbyś był z tego samego miasta, byśmy nie mieli przyjemności się poznać bo ja nie szukam kolegów na poziomie 4 klasy podstawówki. Wybacz Weraxin, ale jak wczesniej napisalem do jakiegos pachołka z Łonted, tak samo piszę do Ciebie, nie poć się przy pisaniu kolejnego posta, sugerujac że jestem lamusem, bo wisisz mi Ty, tak samo reszta Twoich kolegów z tej durnej zakłamanej gildi. Jak ktoś mówi o kimś prawde, to całe te Wasze stado odrazu by tego kogoś zjadło. Ale cóż... Prawda boli, Drazoludki, praawda boli
Azura była, jest i będzie chorym światem, bo grają na niej chorzy ludzie. Wojna skonczylaby się wtedy kiedy grałem jeszcze ja i kiedy szwedzi dołączyli do DOFU, tylko że Wasz "wspaniały silny, niepowtarzalny, wręcz nie do pokonania" Lider Drazharm, przyjechał do POznania lizać dupe chłopakom z DOF, nawet postawil sporo piwka. Ci zrobili blad wpuszczajac go spowrotem, ale coz stalo sie jak stalo. Kiedys ktos sie znowu Wam postawi

nic nie trwa wiecznie jak którys z przedmowcow napisał.