witajcie,
nie nie bedzie retired

blesy kupine, aol tez
co do sytuacji - bylo minelo, do tej pory wszystkie dedy wynikaly z mojej glupoty tego zafundowal mi CORBANK wylaczajac neta. Coz zdarza sie
Jezeli chodzi o pvp. Zgoda podjarka jak 20 lvl ubije 91
zachowanie Mordercae i zori wax wczoraj, sklonilo mnie do pewnej deklaracji. Ja mam czas i jestem cierpliwy. Wierzcie mi zabawa ok, ale obrazanie nigdy. Zawsze stalem po stronie godnosci innych graczy. Nawet tych co mieli hunta, pozdrawiam Ostrego Zajaca, wiernego przyjaciela z wielu swiatow. zawsze widzialem w innych graczach osoby i unikalem agresji, jezeli to tylko bylo mozliwe.
Nie wiem kto gra Mordercae, Zori Wax, Dawdar - macie hunta

tyle, zabawa trwa dalej
Ostrzegan kazdy kto wejdzie do chatki Wax-a ma tez hunta. Niekoniecznie ode mnie

(oczywiscie jak sie dowiem o tym).
Na guild chat AoR - jest wstepna lista. Poza oczywiscie Filusiem
Pamietajcie to tylko gra. Do wczoraj widzac akcje ORMO bylem neutralny, po prostu nie staralem sie wchodzic w droge. Od wczoraj juz ja i moi koledzy nie jestesmy neutralni. Mam nadzieje, ze sprawdzenie wlasnego pvp bedzie rownie atrakcyjne jak i sprawi wam "podjarke" jak wczorajsze zabawy.
Ostry Zajac - dzieki za rozmowe

jak zwykle
Filus - pewna epoka sie skonczyla, ciebie to nie dotyczy, do zobaczenia na piwie.
Hixoo - jak wyzej.
Przez takie akcje termin zejscia do rooka sie przyspiesza naklaniacie neutralnych do zmiany stanowiska. Podobnie jak Tiuso

Nie mial pewnosci, ze ktos stanie po jego stronie - to sprzedawal go swoim wrogom. Po dedzie innego wyjscia nie mial jak przylaczyc sie do Tiusa. A Tiuso potem sie wyplacil, ale nie na dlugo

jak mowi moj przyjaciel z rl i Tibii "kto chujem sie urodzil, skowronkiem nie umrze"