A więc se troche pokomentuje

, chyba się nikt nie obrazi:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xagar
LoL... Znajac te updaty to na 100% nie wlacza o tej 18.00. Od tibii 7.4 (wtedy zaczelem grac) chyba nigdy nie skonczyli punktualnie up-datowac. Zapewne cos ~20.00 bedzie mozna pograc :/
|
Dają mu oczekiwany updete, a on jeszcze narzeka
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KrystianO
Woooo, nareszcie  Tyle czasu czekałem, i nareszcie się doczekałem... a nawiasem mówiąc to raczej zobaczymy co nowego dopiero we środę, bo ludu będzie pewnie tyle że 500 typa kolejki :/
|
chyba się nie doczekamy
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adamosis
wiiii ,supcio ;D
Znajac cipy napewno nie bedzie o wyznaczonej godzinie. Jak do 20 sie wyrobią to bedzie dobrze. Pamietam jak kiedys sie kładłem spać to jeszcze serwery był wyłączone (chyba gdzies ok. 23 a nie po dobranocce  )
|
Chociaż jak się zaraz po update (godz 23) wlezie w kolejkę to rano jak znalazł już można expić
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adik_-
Według mnie troche wcześnie.
Mogli chociaż troche uprzedzić, bo chciałem sobie tak na 2 dni przed Pacca kupic, a teraz co xD?
|
W sumie to za wcześnie, mówiłeś o tym Cipom? Na bank przesuną update o 2 dni
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zalgadis
Update sux
tibia to nie to co kiedyś
teraz cipki lecą na "money money"
i za to ch** im w du**

|
W końcu ktoś mówi jak mężczyzna, taaa... Przynajmniej kolejki będą krutrze dla zaineresowanych

.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KaMiLSpAwW
No tak teraz robicie se naabki sorkow i drutow bo knight udupiony nie? co to sie bedzie dziala 70ms bedzie lał bez utamy frosty , gz cipsoft -.-
|
Przynajmniej miejscówy z trollami i rotami się zwolnią, trzeba myśleć pozytywnie
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _Ryzy_
Znowu update ._. za rok podobno będzie można w tej wodzie uprawiać sporty ekstramalne i skakac na spadochronie z swoich domków.
|
To ciekawe jakie będą kolejki za rok
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lvlanius
kurcze mogli dzisiaj zrobic przynajmniej bym sie przez ten czas co bedzie robione update nie nudzil tylko uczyl do probnych
|
No to rzeczywiście problem, współczuję i ubolewam, nauka powinna być na pierwszym miejscu- masz rację, jutro nie da się uczyć...
A teraz (w końcu) coś ode mnie, update mi się w gruńcie rzeczy podoba, choć za dużo o nim nie wiem, ciesze się przynajmniej, że dowiem się niedługo, i tak chyba przed weekendem nie zajrzę w świat Tibii, dobrze z jednej strony, że zurzyłem prawie wszystkie UH, choć kilka bp jeszcze mi zostało... ee, nie o tym miałem.
Cieszmy się w końcu ten upragniony update, budzący wiele kontrowersji, intrygujący wielu ludzi. Jak zwykle wszystko wyjdzie w przniu, a narzekać będą tylko ludzie, którzy naczytali się wielu artykułów, a sami nie zajrzeli do gry, ale po 2 miesiącach wszystko wróci do normy (za długo?- Chodzi mi o święta jakie będą, ale po walentynkach będzie już looz).