Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piotrek Marycha
nie, NIKT nie ma prawa spamować na forum
|
Jeżeli uważasz, że wyrażanie własnego zdania to spam, to po co żeś się udzielał w tym temacie, spamując?
A chodzi Ci o jakieś konkretne forum, czy tak ogólnie?
Cytuj:
no i nastepny sukces update'u - jezeli ci dwaj przestana grac to bedzie 2 noobow mniej!
|
Czy zrozumiałeś moją wypowiedź? Może przeczytaj jeszcze raz...
Cytuj:
ja spamerow szanować nie będe
|
Jak Ty możesz spojżeć w lustro?
Cytuj:
ale: "co sadziesz o update" nie oznacza od razu: "napluj na cipsoft darmozjadzie że ci nic do facca nie dali"
|
A to, że leży sobie 100zł na całkowicie pustym chodniku, nie oznacza "żeby je wziąć". Podniusłbyś?
Cytuj:
każdego gracza w Tibii stac na pacca
|
A znasz wszystkich osobiście i wiesz jakie są ich stany majątkowe?
Mogę się zgodzić że to 90 zł to nie jest wcale dużo i każdy może tyle zarobić w niedługim czasie.
Ale uważam, że problemy finansowe nie powinne być poruszane na forum, jak dla mnie wykracza to poza kulturę wypowiedzi, ale jeżeli.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bloodwin
A ja wole pisać taki temat. Jak oni się żalą to ja też.
|
Wszyscy się żalą, mają zajęcie i się cieszą.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dagins
Ja uważam, że autora tego tematu należy zbanować za to, że jest fajny i ma PACCa.
|
Na szczęście to od Ciebie nie zależy

. Zawsze możesz wysłać raport do moderatora, tylko wiesz czym to się kończy jeżeli autor nic złego nie zrobił?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Master Tajfun
Wedlug mnie na tym forum moderatorzy powinni zainstalowac program ktory nie wiem jak sie nazywa ale ktory ma dzialanie nastepujace: poprawia bledy, bo mnie to dobija jak coraz wiecej osob robi takie bledy ze mi sie wydaje ze oni to robia to dla jaj.. ale niestety tylko mi sie wydaje..  poprostu pisza tak jak sie mowi, w ogole mnie to dobija.. zdenerwowalem sie... papa  !
|
O ile mi się dobrze wydaje to sam nie używasz polskich znaków, a się czepiasz. Co do tego programu to chyba nie tu powinieneś o tym napisać ;]