Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kamil9999
Witam na początku chciałem przeprosić WSZYSTKICH że piszę o poniższej sprawie w temacie "niusy" a właściwie to udpade , na prawdę niemiałem gdzie tego napisać .... 
A więc tak : w piątek 7 grudnia wpłaciłem 95 złotych na płatne konto w tibi (oczywiście przez firmę "drom") . 9 grudnia w niedziele okazało się że pani z banku (pko) w tytule przelewu wpisała źle mój nick z tibi (popełniła jedna literówkę - co oczywiście bardzo wiele zmienia ) . Od razu po tym jak to zobaczyłem wysłałem e-maila do firmy drom i ich o powyższym incydencie poinformowałem. Od wysłanie mojej wiadomości do "druma" minęło jakieś 28 godzin , ku Mojemu zdziwieniu nie dostałem wiadomości zwrotnej ( odpowiedzi)  . Co mam w takiej sytuacji zrobić ? czekać na odpowiedz , a jeżeli tak to ile?
czy jest opcja że pacc niedojdzie wcale ? , a jeżeli dojdzie to w jakim terminie ? bardzo proszę o odpowiedz , to mój pierwszy zakup pacc i nie wiem co mam teraz robić!!!!
ps. mam nadzieje że mogę liczyć na wyrozumiałość osób prowadzących to forum i nie usuwanie mojego posta ......
|
Drom ma napewno lepsze zajęcie niż wciskanie co chwilę F5, a tak na drugi raz załóż sobie jakiś łatwy, prosty, krótki nick na tym samym koncie i nie będziesz miał problemów. I nie spamuj w tym temacie.