W lecie miałem 85 msa ;] grałem nim i nie jęczałem , potem nadszedł hack [ rox ] i przeszedłem na knighta bo były mniejsze koszty expienia ( knighta stworzyłem już w 2005 roku  ) odrobiłem troche kasy ( nie all bo softy poszły.. ) i grałem knightem teraz update i jak myślicie kim będę grał knightem czy sorkiem ?  ja myśle że sorkiem bo sorka mam już od dawna a poszedł w odstawke tylko z powodu haku a knightów znowu zepsują _/ a niewiem why bo knight miał źle cały czas powinni zjebać tych pro pallków z lata 2007 _/ np: koleś z harmonii po upie grał palem napukał prawie 200 lvl od czerwca  _/
@Edit: co do osób które zmieniają postacie co update wy nigdy nie poczujecie jaka to radość nabicia dobrego lvla bez sprzyjających okoliczności losu ;] ja sobie biłem nawet w trudnych czasach Hero lootowałem crown sety i jakoś było dobrze wyrabiałem z kaską na odnowę softów i mana fluidy i jeszcze miałem zysk  a wy non-stop
Lato: pall
Zima: druid
next lato: ??
next zima: ??
_/
po tym update nic sie dla mnie nie zmieni no może powrót na sorcerera i znowu będe klepał sobie hero albo coś i tyle a wy sie pewnie powiesicie na sznurach na pranie " bo mój pall nie wali po 29834 ze speara  "
To oni sprawili, że wróciłem do gry tym razem na Harmonii:
Sorceser of Darknes (dawniej Malakashi Knight), Thon Neen, Ashi Bubeika, Dadan the Knight, Chorazy Veston, Bufer, Thorow Varen i wielu wielu innych (oni wiedzą, że to ich też dotyczy)
Ostatnio edytowany przez Farr - 11-12-2007 o 10:12.
|