Zobacz pojedynczy post
stary 11-12-2007, 16:25   #115
Nattii
Użytkownik Forum

Nattii's Avatar

Data dołączenia: 12 10 2007
Lokacja: Katowice

Imię: Rena Marin
Profesja: Druid
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Areisen Pokaż post
Nie wiem czy ktos to wczesniej pisal,bo po kilku stronach czytania tych ''komentarzy'' niedobrze mi sie zrobilo.Ludzie jak mozna pisac ''Pzdr dla wszystkich co nie zmienili profesji''?! Zalosne troszeczke.Jeszcze update nie ma a niektorzy juz ''AAA UDUPILI MOJEGO PALA!!! ALE COZ,ZOSTAIWE TO DLA SIEBIE I BEDE UDAWAL ZE MOJ SORC Z 7.92 jest caly czas moim main charem!!!1''Oczywiscie to jest wyolbrzymione,ale z tego co widze wiekszosci graczy na wyzszych poziomach (tj.50+)niz wy,nie zmienia profesji.Myslicie ze cala tibia to 20 lvle?ops macie racje.Ja sam nie mam jakiegos super-mega lvla tylko 40 druidka.I wcale nie gram nim bo latwiej.Nie kazdy kto ma np palka,wybral go dlatego ze ''Latwiej'' .lol.

Okej, nie każdy jednak przypatrz się większości komentarzy. Taka jest prawda, iż 70% ludzi gra profesją, którą łatwiej wyexpić, bo przecież zdecydowana przewaga gra dla levela, mniejsza ilość, dla przyjemności ;]

btw, ja grałam moim druidkiem pomimo zdecydowanej przewagi knightów i paladynów i jakoś sobie radziłam. Miło że nareszcie cipsoft docenił tą profesje i prawdę mówiąc mnie i moich znajomych druidów, denerwuje fakt że (przynajmniej na naszym serwerze) ludzie zaczęli porzucać swoich knightów i robić druidów Bardzo popularne są też propozycje zamiany, sama taką dostałam, 100+ rp za mojego 80+ druidka
18:34 Pretorian Lady [15]: GILDIA JEBANEGO MANNOWA ZABIJA WZYSTKICH POLAKUW POLACY JEDNOCZCIE SIE MY NOOBY UBIJEMY ICH NIE BEDZIE SZWED PLUL NAMW BACKPACK !!! MYPOLSKI NARUD POLSKI LUT

Nattii jest offline