@Jednym slowem komentujac update
Rozebralem sie z eq i poszedlem na rotwormy 8 carriorow mnie tak ciulało ze przy pomocy super mega evul raperskich i oczywiscie "wybalansowanych" potionow ledwo co sie leczylem, hail strong health potion kur wa.
Kolejna mega pompa? Mozna chodzic po potach, nastepnie prawie odlotowe manapotiony, exurka za 20many dajaca mniej, mniejszone mele, pomniejszone exori..
i uwaga mega super.... SIMSY! tak oto z dniem dzisiejszym mamy SIMSY w tibi! Prakuje jeszcze opcji <prawy klawisz> igraszkiw łózku

Ludzie kochani to chyba jedyne z czego sie pośmiałem dzieki temu up'owi Nowe narzuty i basen i prosiak od sant'a
Powiem jeszcze jedno, widac cipsoft ma za duzo hajsu i chce pozbyc sie graczy, jezeli chodzi o mnie zobacze jak sie expi jezeli naprawde nie bede mogl wyleczyc sie od dwoch dragow to porzegnam sie z ta zasrana gra bo to co robia wlasciciele jest przerazajace i mnie irytuje co up'date to coraz lepiej
gl wszystkich ktorym sie up podoba i ktorzy sa zachwyceni ze nie musza celowac juz z visa i nazwy czarow sa podniecajace.. czekam tylko az sorcowie beda huncic demony urzywajac czarow dystansowych spontanicznych <exori xxx>.. nastanawia mnie przyszlosc.. anni, poi, solo dhq?
Bez komentarza