Zobacz pojedynczy post
stary 01-12-2003, 15:23   #1
problematyk
Użytkownik forum

Data dołączenia: 01 12 2003

Domyślny Mały Problem!!!!

Tak więc mam prolem:
Gram sobie palkiem na 9 lvl mam 40 df i narazie jest dobrze. Mam do was pytanie dalczego wiele osób twierdzi że palek jest najlepszą postacią jeżeli może wyrabiać tylko 3 rodzaje strzał( poison, exposive, i zwykłe), które niezabierają dużo oraz ma dosć słabe zary (atakujące to tylko hmm ma dobry). I na dodatek jest mło kaski bo może sprzedawać tylko hmm tak opłacalnie i ma z niego góra 900 gp. Natomiast taki sorcererek (knight i druid niewchodzą w grę) ma extra czry (fire bomb, sudden death, hmm,great fire bomb), który w zuoełności wystarczają do ataku, mogą jest sprzedawać więc jest i kasa. Jeśli uważacie jednak że palek jest najlepszy to mam wielgachną prośbę:
-napiszcie jak mam zdobywać kase
-napiszcie czy kupować strzały czy wyrabiać je samemu
-i w ogóle co robić by np. w duelkach z kolegami sorcererami mieć jakiekolwiem szanse(narazie ich niewidze ponieważ rzuci mi parę fb pod nużki i mam czerwony pasek
ZA WSZYSTKO Z GÓRY DZIĘKUJE I WPISUJCIE SWOJE ARGUMENTY ZA I PRZECIW PPAPAPAPAPAPAA
problematyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.