Zobacz pojedynczy post
stary 12-12-2007, 17:29   #36
Panicz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: Olsztyn

Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Iridia
Poziom: ~
Poziom mag.: ~
Domyślny

update.hmmmmmmmm........
Dreszczyk emocji przy sciaganiu lub up`owaniu "nowej tibi",nieraz rozczarowanie albo nie ukrywana radosc,frajda z odkrywania nowosci,qestow itd.
To moje zdania o update.....xD

Pamietajmy ze panowie z Cipsoftu to nie filantropi i up-dejty maja umilac i ulatwiac gre ,aby gracze chcieli kupic pacc.

Co mnie osobiscie drazni ,takie ulatwianie.Jak zaczynalem grac (7.5 ) to od gracza z lvl 50+ mozna juz bylo sie spodziewac profesjonalizmu jakiegos (nie mowie o pvp !!!),jakiejs podstawowej wiedzy o tibi,mozna byla przypuszczac ze chociaz lubi klimat rpg.....a teraz niestety nie mozna tego powiedziec....

Aim bot byl krokiem ulatwiajacym i nakrecajacym ludzi na granie magicznymi profesjami,zrobilo sie tez mniej knightow co padli z kilkoma bp UHs orzy sobie....xD

Wzrost sily ciosu z meele dla knighta i wrecz super mega hiper hity dla palladyna tez raczej mialy nie zniechcac do grania tymi profesjami co sie dalo zauwazyc .........na erigu xD

Nie pisze o innych up`ach bo nie byly wedlug mnie tak przelomowe,ale OBECNY UP przebil wszystkie !!!!
Popularne visowanie "po skosie" i na 3 sq przebilo wszystko,jak juz ktos zauwazyl najwyzszy czas zapytac Cipsoft kiedy wejdzie nowa profesja "Rozowe Wrozki"

Ciesza mnie natomiast mana potiony od 80 lvl tylko dla druida i sorca,bo to te profesje bez many zyc nie potrafia.
Troszke razaca i przesadzona jest liczba ladunkow w niektorych runach ale coz....xD
Zal jest mi dobrego kolezki knighta....ale coz ...samo zycie .

Lecz w koncu hunt na demony bedzie wygladal tak jak powinien:
Knight bloczy a nie soluje z exori !!
Druid nie sadzi sds tylko leczy knighta,bo sie chlopaczyna sam juz nie wyUHa.
No i shooter sorc klepie demca gdy "koledzy sie zajma soba" a podzial expa jest sprawiedliwy i nikt nie jest stratny.

Co do zywiolow to jeszce nie mam zdania...ale chyba bedzie na +
Pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez Panicz - 12-12-2007 o 17:32.
Panicz jest offline