Dementujemy plotki
Po pierwsze nie bądźcie naiwni nie wierzcie we wszystko co jest napisane na erigu

fakt że 99% to prawda ale ten 1% pozostaje i tak od razu mówie że niepotrzebny jest behemoth claw (dzieki osobom które korzystały z eriga udało mi się na nich zarobić sporo kasy)
Co do otrzymania outfitu :> musisz oddać wszystkie addon items poza 5 white clothami które będą wykorzystane w ostatniej misji... zaś jester staff zarówno item jak i addon otrzymujecie po wykonaniu misji
trudno mi stwierdzić dokładnie ile jest misji... ponieważ nie grupowałem je ale każdy kurs do bozo liczylem jako 1 misja (wyszło ~20)
polecam korzystać z quest loga, często są tam zapisane informacje których nie mówi bozo

albo których nie zdążymy przeczytać ponieważ tłumy ludzi walą za nami drzwiami i oknami (czyt. pierwszy tydzień po update)
odnośnie lvl : 40 LVL musi być na full jestera, bez tego ani rusz
Przedostatnia misja wymaga odwiedzania tych osób
Simon the greedy beggar on Fibula
King Markwin in the underground city Mintwalin ...
the pirate Ariella on the Shattered Isles
the ape Hairycles in the jungle city Banuta
The shaman Hjaern on the ice island Nibelor
EITHER Yaman, the green djinn, OR, Nah'Bob, the blue djinn ...
The pompous hero Avar Tar in Edron,
The orc king in the orc fortress Uldrek's Rock
the witch Wyda in the Green Claw Swamp
Lorbas next to the ruins of the Dark Cathedral
o ile w przypadku shattered island i ice sland wykonanie misji aby pogadać z tymi npc zajmuje chwile o tyle jak nie masz djinna to od razu po otrzymaniu staff zajmij się djinnem
na koniec jeszcze troche statystyk : Dla osób które potrafią czytać ze zrozumieniem to co im pisze NPC Quest ten powinien zająć (przyjmując za lvl średni ~85) około 6h a poza outfitem masz jester staff i jester hat jako itemy
@up nie próbowałem ale zasadniczo jest to możliwe do wykonania