hiho all
Ja uważam , że i tak Rp ma bardzo dobrze

Leczenie nie pochłania takiej ilości pieniędzy jak u rycerza

Jednak bardzo dziwną rzeczą dla mnie jest, że mi bardziej opłaca sie leczyć z Exury Gran (90-150) niż z Exury Vity (190-300hp). Na 1 DL mi zeszlo raz 1.8k many LOL . Jednak są też wielkie zalety tego update jeśli chodzi o RP

Royal Speary mają zasięg 3 sqm , co jest wielkim plusem. Nie będzie w końcu 30lvl na GS , bo będą sie bali , że jak ich dogoni to padną . I chyba największym plusem , a zarazem porażką są Assasin Starsy

Na pewno są za tanie , ich cena była akurat no ale jak już je zrobili to chociaż wykorzystam to przez te pól roku

. Dzisiaj testowałem Assasiny , a o to jeden SS z hitem ( best 471 w DL ale nie ująłem)
Jak usłyszałem ,że ich cena wynosi 100gp u NPC na Goromie , to pomyślałem , że poj.....ło ich , po czym kumpel mi powiedział , że nie
rozwalają się od razu to padłem na ziemię. 10 Assów zużyłem na 4 DL , 3 Dragi , 3 małe DL , z czego jednego z DL rozwaliłem na 6 hitów.
Wypowiadam sie tylko na temat RP na średnim lvl , bo innej profesji z lvl 40+ nie posiadam .
edit@
Zapomniałem , napisać , że i tak expie z Royal Spearów na dragach i hunty są ciekawsze niż z kuszą oraz przed update. Trzeba zbliżać sie bliżej do draga i biegać uważając na wave=równa się waste mana , a nie tak jak przed update , że jadę na dragach bez mf 40k/h. Teraz na taki exp na dragi zużywam 20 minut softow/h .