Co do zmian w PvP to jest masakra ... wydaje mi się, że czary ofensywne rzuca się wolniej (większy exhausted) ale za to są one silniejsze, więc do spamu bez różnicy, combo zaś jest silniejsze. Co do samego dmg to bardzo dużo zależy od mlvla - ja jako iż mam słaby nie czuję zbyt dużej zmiany, ale taki Bayter ze swojego exevo gran mas frigo z 500 wyciąga (w PvP ofc). Co się palków tyczy, to tak jak do tej pory na wojnie nie znaczyli wiele, to teraz będzie gorzej jeszcze, bo assassin stary mają ograniczony zasięg - żeby coś zrobić, musisz stać bodajże nie dalej jak 4 sqm od celu. W sytuacjach gdy mała grupa ludzi Cię bije znacznie łatwiej przeżyć sorcem/drutem (exura gran z reda leczy na prawie full), knightem zaś bez dużego waste z czegoś takiego nie wyjdziesz (ja i Limehit biliśmy z exori vis i różdżek 60 knighta, to mimo, iż leczy się szybciej niż my walimy, nie wyrabiał z uhaniem się). Knight w trapie nie ustoi nawet 5 sekund, chyba, że sorce/druty będą go uhać/siochać. Ale dużo to nie da, bo jak wiadomo cap jest dość ograniczony i ja jako sorc noszę przy sobie raptem bp uhów.
Coś jeszcze chcesz wiedzieć ? Pytaj o konkrety.
A przy okazji, Ulfmaa myślał, że może zrobić w konia Avertyego na pacca ... więc dzisiaj padł. Cóż, widać nie jest mu dane nosić strój błazna.
Pozdrawiam ...
20:20 Sir Pinio: sandra mokra ma, gdy heg jej buzi da
Obraźliwa to jest Twoja morda. : )
|