Cytuj:
NIe płakusiaj... My, druidzi i sorcki już za dużo łez wylaliśmy w ostatnim update...
|
To nie chodzi o to, że kto będzie więcej płakał, to więcej dostanie.
Chodzi o to, że Cipsoft zawsze przegina w jedną stronę. Ostatnio za dużo zabrali casterom + dodali RS, co stało się symbolem ery paladynów.
Teraz ulepszyli casterów (nie podoba mi się tylko pomysł z tymi szmatkami protekcyjnymi i z SDx3) i za mało osłabili palów (względem knightów). Słabsze leczenie przeboleje, może dzięki temu ceny skoczą w górę (chociaż nie wiem czy nie będzie tak, że teraz casterzy wszędzie się wepchają i będą znowu psuć ekonomię, jak kiedyś fizole). W leczeniu/SDx3 nie podoba mi się tylko to, że mag 100 lvl z mlvl 70+ może z zyskiem atakować knighta (broniący się ma większy waste niż atakujący) z SD.
Cytuj:
To juz nie staje sie nudne? Po co bylo ulepszac kine skoro znowu udupili ? zal
|
Kinie nie zabrano niczego, co dostał w ostatnich update'ach (chyba że masz na myśli expiska - żółwie, scaraby etc.). Osłabiono leczenie, które staje się nieopłacalne (w stosunku do tego sprzed up) od ~60-70 lvla. Cipy po prostu niszczą w knightach ich magiczność, co nie grało żadnej roli, gdy nie było postaci 100+ (mlvl doskonale tworzył granicę siły magicznej między profesjami, a gdy ludzie powbijali powah 200+ lvl knight stał się sam sobie shooterem).
Według mnie wadą gry staje się, to że postać zyskuje praktycznie maxymalną siłę w granicach 100-150 lvl, a dalej tylko zwiększa się limit życia/many/capa i szybkość biegania, a rzadko przedkłada się to na faktyczną siłę/szybkość expienia.