Zobacz pojedynczy post
stary 14-12-2007, 22:19   #196
Rotherdamie
Użytkownik Forum

Rotherdamie's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 44
Skille: co cie?
Poziom mag.: 38
Domyślny

Nom grając drutkiem stwierdzam ,że ma on najlepiej. Ale czy to nie sposród magów w tamtym update druid nie został najbardziej udupiony? Sorc miał wiecej czarów nawet na FACC ,a druid mniej (choc na PACC tez czuje róznice) i to własnie on miał lepiej od druta mimo ze siła czarów obydwu profesji zmalała tak samo, sorc miał jeszcze pare sztuczek w rekawie. Teraz jest lux. Szczególnie podoba mi sie ice wave zabierajacy ino 25 many. Albo avalanche czy wild growth (dobrze napisałem?). Nawet druid na FACC moze sie poczuc jak sorc. Mam nadzieje ,że druida tak zostawia jak jest. Najlepszy jest jednak vis na odległość.

A i jeszcze jedno : Mam PACC powie mi ktoś gdzie jest ten basen? Chciałbym go zobaczyc.

I do wszystkich FACC: Nie krzyczcie ,że Cipy wam nic nie daja. Nie maja z was kasy ,a odnowiona Folda, Mt.Sternum i nowe potwory na FACC to już cos. Na FACC macie też nowe czary. Na miejscu PACC protest bym wysłał do cipów

Ostatnio edytowany przez Rotherdamie - 14-12-2007 o 22:26.
Rotherdamie jest offline