Zobacz pojedynczy post
stary 15-12-2007, 09:17   #18
Gladiatrus
Użytkownik Forum

Gladiatrus's Avatar

Data dołączenia: 23 08 2007

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gladiatrus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Boom Boom
Świat: Julera
Poziom: 83
Skille: 84/84
Poziom mag.: 7
Domyślny

Hey, dawno mnie nie bylo :> Widze ze Drake ma konto na forum a nic nie wrzuci :s Dawaj wrzuc cos i zbieraj mi te shity do Pirata ^^
Cos ode mnie, gralem ostatnio nie tylko knightem ale tez druidem (nie, nie ejstem dzieckiem upa i zostaje na kinie ^^)
Tutaj po dedzie... Rozne dziwne pomysly mialem co do tego chara (ded przez kicka u znajomego >.> Juz wiecej nie gram na nieswoim kompie)

A tutaj juz 3mln expa, Nie robilem 58lvlu bo juz raz go wbilem xD

Tutaj z kolei 59 :> Jeszcze 1 i upragniony 60 ;D

I cos z "ekszyn"
Trenilem ostatnio z moim rl (Pzdr ) I odrobilem 84 sworda (:/) A on dobil 70 dista, wiec trzeba to bylo jakos uczcic :d Zabralem go na Wyverny ^^
Radzil sobie lepiej niz myslalem ;> Z tego co mowil, sam sie tego nie spodziewal xD

Tutaj ladny, okragly hit ;>

A tu najwyzszy (niestety -.-') jaki udalo nam sie zlapac :s

Cos ode mnie :>

I dalek solo Wyvke bierze

Tutaj loot, Wyverna sie respila z 10 minut i w czasie bicia walnalem text typu "Dawaj kur... WoI za to czekanie!!". Padla, otwieramy - WoI ^^

I teraz cos ciekawego. Dalek to 32rp z 70 distem. Bilismy Wyverne TYLKO we 2, nie moglo tam byc nikogo innego. Ja mialem w reku bsa a on Royal Speary i uderzyl 327. To nie moglem byc ja bo z bsa taki hit? Jak to mozliwe ze on ma lepszego besta niz ja? xDD Potem wpadlo jeszcze jedno 300+ Dalka chyba 307 ale ofc ani jednego ani drugiego ss'a nie zlapalismy bo to tak po 150 hity i nagle 300+ ale jak ktos nie wierzy to jutro znow Wyvki (dzis wyjezdzam na caly dzien ) i zlapiemy jakis 300+ ;> Pzdr i Komentowac !! Namowie Dalka zeby dal dzis cos ss ;>
@ Edit
Zapomnialem jeszcze 1 ss'a troche starego ale domke wciaz mam xDD

)

Zapraszam do tematu z Julery
http://www.forum.tibia.pl/showthread...ghlight=julera

Ostatnio edytowany przez Gladiatrus - 15-12-2007 o 09:22.
Gladiatrus jest offline   Odpowiedz z Cytatem