Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ise~
Ale Ty ograniczony jesteś ... widać, że wkręcałeś, że na operacje oka zbierasz. Tak na prawdę całą kasę przepiłeś, a wada wzroku Ci pozostała ... powiedz mi, gdzie ja napisałem, że knight teraz może się uhać ? Napisałem właśnie, że te uhy są do niczego, bo leczy się nimi jak ja exura gran a nawet gorzej... napisałem, że sorce/druty uhają dobrze, bo ja leczę tym gównem po ~800 a taki Sir Scud Kaka z exura sio leczy po ~1,1k.
Pozdrawiam ...
|
Cytuj:
(ja i Limehit biliśmy z exori vis i różdżek 60 knighta, to mimo, iż leczy się szybciej niż my walimy, nie wyrabiał z uhaniem się)
|
Jednak jesteś głupszy niż ustawa przewiduje pisząc takie brednie na mój temat, ale cóż zrobić jak całe życie spędzasz grając w Pixeloze.
Cytat z nonsensopedii:
Cytuj:
Jesteś kwadratem, bijesz prostokąty – witamy w Tibii!
Napis nad bramą Tibii
Tibia – gra online, w której gracz wciela się w postać wesołkowatego piksela, wędrującego po świecie pełnym innych pikseli. Najczęściej w grze spotykane są piksele polskie, brazylijskie i szwedzkie. W Tibię najczęściej grają dzieci, które chcą uderzyć matkę, jednak nie mają pretekstu, żeby to zrobić. Tibia uczy nas, jak być wojownikiem i żyć w zgodzie z naturą oraz kolorowym otoczeniem pikseli.
|
Brak PA?
Name: Smiercionosny Druid
Dec 11 2007, 21:47:13 CET Killed at Level 35 by Urbexx
Czemuż to taki 200+ RP boi się 35 Druida?
A co najgorsze to ukradł z mojego ciała linę i łopatę

Znowu musiałem ganiać do sklepu i wydawać cenne GP :|
@Cors
A Wanted niby nie nadaje limitów Expa? Ja miałem chyba 100k bo "Lord Sensej" płakał na GC że expie szybciej od niego, mimo iż grałem po 2-4h dziennie