Temat: Nowa wojna
Zobacz pojedynczy post
stary 15-12-2007, 10:47   #1
Xesovov
Użytkownik Forum

Xesovov's Avatar

Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Chojnice

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Świat: Aurea
Poziom: 1
Xesovov ma numer GG 1183903
Domyślny Nowa wojna

a wiec, mam taka propozycje dla zainteresowanych, którzy chcieli by wykorzystać swoich Low leveli lub noob charów do celu do Rozjebania guildi "Dark assasin" same nooby, a kozaczą jak nie wiadomo jaką guildie by mieli xD.
Ja*
09:22 Harelos[23]:u are hunted now, so you'll send me 10k/edron or i go for killing you!..
Przyjaciel z Dark assasin* xD
09:22 Gream Gold[28]: hahaahd myslisz ze boje sie takiego huja mozesz mi polizac rusz mnie to bedziesz z moja guildia rozmawaic hahaha smieszny jestes muj maly jebany huju ...

+ jeszcze nawet ortografi nie zna xD. Nie tylko on denerwuje broniac sie swoja guildia raz juz padl niedlugo padnie znowu ;].

Btw. Recrutujemy do guildi 20+ na wojne z nimi najlepiej by bylo jak by duzo osób doszlo by byl war. Wiec najlepiej napiszcie na 1183903 (gg) nick, level, profesja postaci, dlaczego byscie chcieli dosc. ;] Bo czasami jest tak "ja nic o wojnie nie wiedzialem xD, wiec jesli nie macie co robic, a chcieli byscie sie zabawic to zapraszam Wszystkich. Potem okreslimy Open battle z nimi. Mysle jak duzo osob dojdzie o kupieniu Guild hOuse. Jako tak zwana nasza "baza" xD.
Wiec zapraszm Guildia nazywa sie "Navi the Vision" duzo osob nie ma lecz mysle ze za tydzien bedziemy gotowi na starcie z wrogiem.

Wiec zapraszam zainteresowanych. + przy wojnie lepiej by bylo gdy bysmy mieli Venta. ;]. Lub team speak. Lub cos takiego. xD

Ostatnio edytowany przez Xesovov - 15-12-2007 o 14:29.
Xesovov jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.