Zobacz pojedynczy post
stary 15-12-2007, 12:37   #74
MvD
Użytkownik Forum

MvD's Avatar

Data dołączenia: 21 07 2006
Lokacja: Toruń

Stan: Na Emeryturze
Świat: Galana
Domyślny

@Saldria, leave us alone : )

Co do tematu, mam tutaj zmienne uczucia. Kiedyś jeszcze potrafiłem się z Tobą dogadać, tyle, że nie pamiętam dokładnie z którym. Wypowiedzi typu 'ow maj gasz 36h onlajn to bot na sto procentuf!' albo '100 lewel to napewno szaring!' są troszke nie na miejscu. Znam przypadki osób, którzy grali więcej, niż 36h i nie są tzw. botami. Musze jędak się zgodzić z Milanem, Klockiem i z kilkoma innymi userami. Wykorzystałaś/eś inne osoby do bycia w centrum zainteresowań. Starasz się o stanowisko 'Pani Rookgaardu' i za taką się uważasz, lecz niestety, jedyne 'czym' jesteś to poprostu 3 litery - eN I Ce.

Nawiąże jeszcze do Twojego wyglądu zewnętrznego. Z tego co wiemy, pijesz dość często browar Dębowe oraz spędzasz cały swój czas wolny (i nie tylko) przed kompem. Takie osoby z reguły mają znaaaaaczną nadwagę, twarz aż promieniuje kolorem czerwonym od pryszczy i brzuch, jakby połknął kule do kręgli.

Sekrety? Hmm, założę się, że nie wiesz więcej od przeciętnej osoby czytającej ten dział.

Angielski? Niestety, Twój nie jest na poziomie, skoro pytałaś/eś się mnie kiedyś, co to znaczy 'which'.

Wypadałoby pogratulować - robiłem to w grze, nie podziękowałeś z powodu 'dwulicowości'. Przepraszam, ale to chyba Ty reprezentujesz ze sobą to słowo.

'Ważniejsze od bycia Najlepszym jest bycie Pierwszym' - Twoje motto jest śmieszne, ale nawet nie wiem jak byś tego chciał(a), to i tak będziesz w tyle.

'To tylko gra, a my umiemy dobrze w nią grać' - coś w to wątpie.

Dobiegamy już do końca. Rozmawiałem z Oracle i powiedziała, że chętnie się z Tobą zobaczy. Ah, przepraszam, pewno nie wiesz gdzie się znajduje.

Pozdrawiam.

Apeluje do userów abyście zaprzestali pisania postów w tym temacie
i do was Moderatorzy, o zamknięcie tego wątku.
Otrzymałeś ostrzeżenie na Forum Tibia.pl.
Powód: Karmienie troli

Hail Tompior /o/

Pozdrawiam wszystkich kumatych supporterów na tym forum!

Ostatnio edytowany przez MvD - 15-12-2007 o 13:58.
MvD jest offline   Odpowiedz z Cytatem