Zobacz pojedynczy post
stary 15-12-2007, 13:03   #19
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań

Świat: Galana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiperr Pokaż post
Co ty......koleś kurna gadasz?

Grałeś kiedykolwiek knajtem?

Wbrew opinii ludzi już poprzedni update "spier...." knighta.

I nie mówie tu o low-lvlach <80-130>,ale mówie tu o knightach 150 level + nie wspominajac o np EO.

Osobiscie moge powiedzieć,że COŚ wiem o Tibi,bo gram już w Nią naprawde długo.

Ten update jest kolejnym dobiciem wysoko-levelowych knightow,bynajmniej expiących samotnie.

A CIP jak widać ZMUSZA do integracji,czy komus sie to podoba czy nie.

Edit :
Poza tym wydaję mi się,ze knight ma być taką fortecą - Nie rozumiem myślenia CIPSOFT po cholere chcą cokolwiek wyrównywać - z druida nie zrobią knighta a z knighta nie zrobią druida,a oni usilnie do tego chyba dążą. Każda postać ma swoje zalety jak i wady,i tak było od początku Tibi,nie wiem po cholere te zmiany.

Nie wiem czy Cie to bawi czy nię, ale skoro ja, osobiscie SOLO biłem 70 elite knighta swoim low-levelowym sorcem <naprawde niski level> i on nie wyrabial z leczeniem i musial uciec? Coś tu jest nie tak...
tez gram w tibie dlugo, co z tego.. cip soft wszystko zawsze piperzy, co nie zmienia faktu ze i tak nadal sporo ludzi gra w ta gre. knight zawsze byl forteca ale nie jest, taka polityka producenta. juz to dawno powiedzialem, ze cipsoft "balansuje" kosztem klimatu i systemu gry, ktory sprawil, ze wogole kto kolwiek sie nia zainteresowal. knight mogl pozostac forteca tak jak byl kiedys. ale kiedys gdy juz bral te 5-6 dli na klate to nie mogl uderzac ich wszystkich na raz po 500-600 na ture, jak to mialo miejsce po letnim update. ogladaliscie filmy estroza~? (nie pamietam dokladnie nicku) 200 ek robi solo wszsytko w tej grze co chce, nie tylko bloczy ale tez zabija. solo. to wg mnie byla paranoja.
sliver jest offline   Odpowiedz z Cytatem