Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sliver
tez gram w tibie dlugo, co z tego.. cip soft wszystko zawsze piperzy, co nie zmienia faktu ze i tak nadal sporo ludzi gra w ta gre. knight zawsze byl forteca ale nie jest, taka polityka producenta. juz to dawno powiedzialem, ze cipsoft "balansuje" kosztem klimatu i systemu gry, ktory sprawil, ze wogole kto kolwiek sie nia zainteresowal. knight mogl pozostac forteca tak jak byl kiedys. ale kiedys gdy juz bral te 5-6 dli na klate to nie mogl uderzac ich wszystkich na raz po 500-600 na ture, jak to mialo miejsce po letnim update. ogladaliscie filmy estroza~? (nie pamietam dokladnie nicku) 200 ek robi solo wszsytko w tej grze co chce, nie tylko bloczy ale tez zabija. solo. to wg mnie byla paranoja.
|
Zgadzam sie - z updatu na update jest coraz gorzej - klimat znikł a nowi gracze i zapewne wiekszość tego forum nie wie co to jest "Pvp",gdyż nie miała szansy sie dowiedzieć.
Z jednej strony rozumiem CIPSOFT - hotkeye,zeby znikly macro.
Stamina - przeciwko Share...
Ale powiedz mi...U mnie to nie ma aż tak źle - straciłem jedynie 700 hp ze swojego leczenia.
Co ma powiedziec taki EO? Czy Seromontis? Leczył sie za 2k a do**bali mu jakies gó.wno,które mu daje 600 hp.
Od zawsze było,tak,że im postać silniejsza,tym dostaje coś więcej <czytaj - wyższy level,wszystko idzie proporcjonalnie do levela>
Ja np lubie samemu expić,i wiec jakim cudem ktoś mnie zmusza,zebym uzywal druida do expienia?
Tak,widzialem jego filmiki i sam tez tak robilem-ale w koncu w cholere czasu sie poświęciło na to..co i tak jak dla mnie jest niczym,kiedy widze,ze 100 ed soluje sobie Demon helmet quest ;p
Poza tym...sorce tez miały mort hury i te inne

Rownie dobrze mogly tak expić z blokerem ;P Wiec nie przekonal mnie Twój argument,jedynie druidy byly pokrzywdzone,bo nie mialy czegos podobnego do mort hura ;p
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Esther
O chryste panie... skad sie tacy biora?;s wejdz sobie na erig net zobacz pierwsza 500 ludzi w expie
Elite Knight (299) Master Sorcerer (81) Royal Paladin (79) Elder Druid (33)
Sorcerer (4) Druid (3) Knight (1)
Jak widzisz knightow jest najwiecej wiec czemu ludzie graja najgorsza profesja?
@Filmik fajny ^^
|
Osz,faktycznie masz podstawy ku temu,żeby zadawac takie pytanie ledwo tydzień po updacie
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Deronel
1. 10 lat plx ?
2. Pomylileś jego mame z twoją starą -.-
|
Nie ma to jak kogoś besztać za kretyńskie zachowanie a później zachowywać sie identycznie.
Gratuluje