Zobacz pojedynczy post
stary 15-12-2007, 13:42   #1329
Ise~
Użytkownik Forum

Ise~'s Avatar

Data dołączenia: 06 04 2006

Stan: Usunięty
Imię: Weraxin
Gildia: Wanted
Domyślny

Aż dziwne, ale muszę niestety przyznać rację Corsowi ... Ty to Yavi jesteś głupszy niż myślałem, że jesteś. To był 60 ek, on nie idzie na wojny więc nie będzie na niej w trapie, a pisałem, że w trapie knight 5 sekund nie ustoi, bo nie wyleczy się zwyczajnie ... Tego gościa biliśmy z e vis i różdżek, a on się uhał, bo nie miał jeszcze kupionych tych fluidów. A poza tym ... czytaj całe posty, a nie tyle co chciałbyś przeczytać ... albo zbierz na tą operację oka, bo może Ty zwyczajnie reszty nie widzisz ? Za dużo siedzisz przed kompem, oj za dużo. A i przy okazji - uważasz zabicie Ciebie za PA ? Jeżeli już, to było PK, a nie PA, to po pierwsze. Po drugie jak ktoś jest hunted, to raczej nie jest dziwne, że go biją, co nie ? -.-'

Cytuj:
W sytuacjach gdy mała grupa ludzi Cię bije znacznie łatwiej przeżyć sorcem/drutem (exura gran z reda leczy na prawie full), knightem zaś bez dużego waste z czegoś takiego nie wyjdziesz (ja i Limehit biliśmy z exori vis i różdżek 60 knighta, to mimo, iż leczy się szybciej niż my walimy, nie wyrabiał z uhaniem się)
Pozdrawiam ...

20:20 Sir Pinio: sandra mokra ma, gdy heg jej buzi da

Obraźliwa to jest Twoja morda. : )

Ostatnio edytowany przez Ise~ - 15-12-2007 o 13:46.
Ise~ jest offline   Odpowiedz z Cytatem