Aż dziwne, ale muszę niestety przyznać rację Corsowi ... Ty to Yavi jesteś głupszy niż myślałem, że jesteś. To był 60 ek, on nie idzie na wojny więc nie będzie na niej w trapie, a pisałem, że w trapie knight 5 sekund nie ustoi, bo nie wyleczy się zwyczajnie ... Tego gościa biliśmy z e vis i różdżek, a on się uhał, bo nie miał jeszcze kupionych tych fluidów. A poza tym ... czytaj całe posty, a nie tyle co chciałbyś przeczytać ... albo zbierz na tą operację oka, bo może Ty zwyczajnie reszty nie widzisz ? Za dużo siedzisz przed kompem, oj za dużo. A i przy okazji - uważasz zabicie Ciebie za PA ? Jeżeli już, to było PK, a nie PA, to po pierwsze. Po drugie jak ktoś jest hunted, to raczej nie jest dziwne, że go biją, co nie ? -.-'
Cytuj:
W sytuacjach gdy mała grupa ludzi Cię bije znacznie łatwiej przeżyć sorcem/drutem (exura gran z reda leczy na prawie full), knightem zaś bez dużego waste z czegoś takiego nie wyjdziesz (ja i Limehit biliśmy z exori vis i różdżek 60 knighta, to mimo, iż leczy się szybciej niż my walimy, nie wyrabiał z uhaniem się)
|
Pozdrawiam ...