jeszcze co do tematu, ja to widze tak.
byl czas gdy postacie magiczne, glwonie te wysoko levelowe expily, szybko, sprawnie, masowo jedynm slowem pg.
po letnim update kolej na knighta, czyli to co wspomnialem masowe expienia h levelowych knightow na frostach, dlach i na czym tam jeszcze z e gran.
teraz wyglada na to, ze cipsoft sobie wymyslil "pora na palka niech sobie popguje!"
nie popieram tego ale w MOJEJ OPINII, (zeby sie nikt nie przyczepil) tak wlasnie sprawa wyglada.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiperr
Zgadzam sie - z updatu na update jest coraz gorzej - klimat znikł a nowi gracze i zapewne wiekszość tego forum nie wie co to jest "Pvp",gdyż nie miała szansy sie dowiedzieć.
Z jednej strony rozumiem CIPSOFT - hotkeye,zeby znikly macro.
Stamina - przeciwko Share...
Ale powiedz mi...U mnie to nie ma aż tak źle - straciłem jedynie 700 hp ze swojego leczenia.
Co ma powiedziec taki EO? Czy Seromontis? Leczył sie za 2k a do**bali mu jakies gó.wno,które mu daje 600 hp.
Od zawsze było,tak,że im postać silniejsza,tym dostaje coś więcej <czytaj - wyższy level,wszystko idzie proporcjonalnie do levela>
Ja np lubie samemu expić,i wiec jakim cudem ktoś mnie zmusza,zebym uzywal druida do expienia?
Tak,widzialem jego filmiki i sam tez tak robilem-ale w koncu w cholere czasu sie poświęciło na to..co i tak jak dla mnie jest niczym,kiedy widze,ze 100 ed soluje sobie Demon helmet quest ;p
Poza tym...sorce tez miały mort hury i te inne  Rownie dobrze mogly tak expić z blokerem ;P Wiec nie przekonal mnie Twój argument,jedynie druidy byly pokrzywdzone,bo nie mialy czegos podobnego do mort hura ;p
|
nie da sie ukryc, wiesz o czym mowisz.
ja nie pochwalam polityki cipsoftu, nie mysl sobie. poprostu stwierdzili, ze musza wyeliminowac jakos "problem" <-- pojecie wzgledne, zalezy od punktu widzenia..... expiania knighta na wszystkim i bez ograniczen. rozwiazali go, moim zdaniem w najglupszy z mozliwych sposobow, w sumie to kazdy problem taka droga wlasnie jest rozwiazywany.