Mat
Trafiles w sedno
Dodam kilka starszych cytatow naszej "Pani Rooka"
"bede sie wypieral, i bedzie sie wypierala pamietaj" ktos wytlumaczy czy mozna to rozumiec na wiecej niz 1 sposob?
"36 h online dzieciaku" dzieciaku? a kim ty jestes o wielka RdB? dzieciakiem ktorego glownym celem zycia jest bycie "slawnym" wsrod osob ktore sa dla Ciebie i tak "pikselkami" jak to okreslilas na 90 lvlu.
"jestem kims kto lubi psychologie" lubisz ale jak widac nieumiejetnie z wiedzy korzystasz... jesli ja wogole posiadasz...
"Przyjaciol? Szukacieprzyjaciol w Tibii? Hehe ... " ohh wielka Pani jakze mielismy czelnosc zaznajamiac sie z kims innym niz ty. Powinnismy skladac Ci hold bez ustanku. Raczysz wybaczyc?
"Tibia wyzarla wam chyba szare komorki" i kto to mowi?
"Jak to sie mowi osiedlowym jezykem - ciotujesz?" nie bardziej niz ty... Czyzbys w rl zyciu krecila sie jedynie wsrod betonowych konstrukcji i znala jedynie slogan swojego osiedla ze az tak do niego nawiazujesz? Powinni na blokach napisac "Kochamy Cie o Tibijska Pani" i oddawac Ci czesc
" Drudka nie cwaniakuj bo bez pomocy pewnej osoby nadal gnilabys na 19 lvlu" kochamy Twoja wiedze o otaczajacych Cie ludziach
"Bez kitu cyba wogole przyjaciol w rl nie macie ze porownujecie ich do postaci w grze" my porownujemy a ty dowiadujesz sie o tej "instytucji" z rozmow innych. Watpie zeby ktos chcial miec przyjaciolke ktora siedzi non-stop przed komputerem
"Widocznie macie jakies problemy z komunikacja skoro pol dnia siedzicie przed kompem i sie -przyjaznicie-xD" my pol dnia ty 1,5

i kto tu ma problemy?
"Was smiesza idiotyczne nicki a nie mam zamiaru az tak nisko upasc z poczuciem humoru" bo ty wolisz wciasnac ctrl+n i wybijac wszytsko co sie rusza? (ostatnio na mino hell dalas prawdziwy popis tego jakim jestes noobem)
Na zakonczenie :
23:02 Rookguardian de'Bove [90]: Kazdy ma prawo oceniac innych 23:02 Rookguardian de'Bove [90]: Moze sie myle?
sama na to w pewien sposob zezwolila wiec jestesmy wytlumaczeni xD
Ps. "Drudka zaprzyjaznij sie z Obim - fany gosc, zawsze mozesz na nim polegac xD" dzis z czystym sumieniem moge podsunac Ci to samo rozwiazanie.